Klarna summer

Lyxiga doftljus från bästsäljande varumärken

Doftljusen du hittar hos oss är handplockade från väl utvalda leverantörer som både doftar ljuvligt och håller högsta kvalité. Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska uppskatta våra produkter lika mycket som vi gör. Ett doftljus är en vardagslyx som alla kan unna sig. Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftljus utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss. Doftljusen vi erbjuder är tillverkade av komponenter som sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med eterisk olja eller doftolja. Ett doftljus är lika mycket mysig doftsättning som inredningsdetalj . När ljuset har brunnit ut kan du med fördel använda det till en vacker vas eller kopp. 

Våra leverantörer är Klinta & Co vars ljus inte är vanliga ljus utan fungerar som både doftljus och massageolja. När ljuset har varit tänt en liten stund och vaxet börjar smälta kan det användas som en ljuvlig massageolja! Bara doppa fingrarna I det vid behov. Inte konstigt att de är Sveriges mest sålda ljus. 

Victorian Candle som vars doftljus kommer i fantastiskt design både på ljuskopparna som förpackningen. Den ultimata gåvan. 

K.Lundqvist som levererar tidlös scandinavisk design tillsammans med dofter som påminner om svensk sommar och dessutom har vackra budskap. 

När du handlar ett doftljus från oss kan du vara säker på att få hem en bästsäljare. 

Doftbox erbjuder unika, prisvärda estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Fist impression last!

 

Läs mer

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss

Moms visas: