Lyxiga doftljus från bästsäljande varumärken

Doftljus skapar en mysig stämning och är dessutom en lika vacker inrednings detalj.  Hos oss kan du välja mellan flera doftljus i olika stilar och prisklasser som passar just dig och ditt hem!  Vi har Handplockade doftljus från utvalda leverantörer som både doftar fantastisk och håller högsta kvalité.  Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska uppskatta våra produkter lika mycket som vi gör. Ett doftljus är en vardagslyx som alla kan unna sig. Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftljus utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss. Doftljusen vi erbjuder är tillverkade av komponenter som sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med eterisk olja eller doftolja. Ett doftljus är lika mycket mysig doftsättning som inredningsdetalj . När ljuset har brunnit ut kan du med fördel använda det till en vacker vas eller kopp. 

Populära varumärken  är bland annat  K.Lundqvist, Klinta , Woodwick, Viktorian & Sthlm Fragrance Supplier.

Klinta & Co vars ljus inte är vanliga ljus utan fungerar som både doftljus och massageolja. När ljuset har varit tänt en liten stund och vaxet börjar smälta kan det användas som en ljuvlig massageolja! Bara doppa fingrarna I det vid behov. Inte konstigt att de är Sveriges mest sålda ljus. 

Victorian Candle som vars doftljus kommer i fantastiskt design både på ljuskopparna som förpackningen. Den ultimata gåvan. 

K.Lundqvist som levererar tidlös scandinavisk design tillsammans med dofter som passar året om. 

Sthlm Fragrance Supplier doftljus erbjuder Franska Dofter i Svensk design. Varje doftljus är ett hantverk och ett bra miljöval. 

Alla produkter från Sthlm Fragrance Supplier är 100 % vegansk

WoodWick som blivit omåttligt populära med sina sprakande vekar och imponerande brinntider på 100 h resp 180 h. 

När du handlar ett doftljus från oss kan du vara säker på att få hem en bästsäljare. 

Doftbox erbjuder unika, prisvärda estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Fist impression last!

 

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: