• Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans 3-5 dagar
  • Säker betalning / Klarna

Doftljus

 

Läs mer

Lyxiga doftljus från bästsäljande varumärken

Doftljus skapar en mysig stämning och är dessutom en lika vacker inrednings detalj. Hos oss kan du välja mellan flera doftljus i olika stilar och prisklasser som passar just dig och ditt hem! Vi har Handplockade doftljus från utvalda leverantörer som både doftar fantastisk och håller högsta kvalité. Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska uppskatta våra produkter lika mycket som vi gör. Ett doftljus är en vardagslyx som alla kan unna sig. Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftljus utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss. Doftljusen vi erbjuder är tillverkade av komponenter som sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med eterisk olja eller doftolja. Ett doftljus är lika mycket mysig doftsättning som inredningsdetalj.

Vi har ett stort utbud från flera leverantörer, vi har ett doftljus för alla tillfällen. Doftljuset är en uppskattad present och kan med fördel tas med till värdinnan när du går på festligheter. Många av vår ljus kommer i exklusiva förpackningar vilket gör att du inte ytterligare behöver slå in din present.

Generellt på alla doftljus är att du ska trimma veken innan du tänder ditt ljus. Klipp av veken till ca 5-6mm så kommer ditt ljust att hålla längre och lågan kommer att brinna utan sot. Ljuset ska också brinna ända ut i kanterna innan du släcker det. Detta gör man för att doftljuset ska brännas jämt över hela ljuset så att det inte bildas en grop i mitten av ljuset. När du släcker ditt ljus så använd en ljussläckare för att slippa sot vid släckning.

Alla doftljus hos Doftbox.se är fria från Ftalater, parabener & sulfat. Det finns inte några gifter och är tillverkade på ett hållbart sätt. Många ljus kommer i en vacker behållare som du med fördel kan använda till ett värmeljus när ljuset har brunnit ut. Vill du ha en god doft även i ditt värmeljus kan du med gärna droppa i ett par droppar från STHLM Fragrance Supplier doftolja eller eteriska olja. Då sprids en härlig doft i rummet. Det finns över 30 olika dofter att välja på.

Doftbox erbjuder unika, prisvärda estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Fist impression last!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen