Om oss

VÄLKOMMEN TILL DOFTBOX.SE

Vi har skapat Doftbox.se för att kunna erbjuda unika, prisvärda, estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag –  med fantastiska dofter för att skapa intryck. Denna kombination är vår mission och vi kommer inte att nöja oss med mindre.

Vi vill dela med oss av vår passion för dofter med ett sortiment av kvalitativa doftprodukter som luftrenare, doftljus, doftpinnar och doftoljor, handplockade från väl utvalda leverantörer. Vårt mål är att attrahera såväl doftsinnet som ögat genom att erbjuda estetisk vackra produkter. Genom denna affäridé har vi skapat egna varumärket STHLM Fragrance Supplier.  I sortimentet ingår Aroma Diffuser med tillhörande lyxiga doftoljor från Frankrike. Aroma Diffuser både ökar kvalitén på luften du andas in och sprider en ljuvlig mist av din favoritdoft.

KUNDLÖFTE-

Vi är kompromisslösa när det gäller kvalité på doft produkterna vi tillhandahåller tillsammans med konkurrent kraftiga priser vilket går hand I hand med vår filosofi att med stolthet endast sälja det vi själva älskar, erbjuda fantastiska doft produkter, smart producerade för att vara med och skapa en vardagslyx i ditt hem eller arbetsplats.

“The nose, it turns out, is the fastest way to the heart.”

Kundlöfte:

Våra kunder kommer först!

Från början har vi arbetat målmedvetet för att ge våra kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service.

Vårt löfte till er är att ge er de bästa upplevelserna inom dofter, väl beskrivna i vår shop. Att vi arbetar så miljö smart vi kan och aldrig tummar på kvalitén på dofterna vi erbjuder. Vi erbjuder marknadens bästa support för vi vet hur viktigt det är att få svar på en gång och inte behöva vänta. Samtliga av förpackningarna kan ni även spara vid utbrunnet ljus för att kunna använda igen som en vacker skål eller glas. Vi levererar beroendeframkallande välmående- för både kropp och själ.

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss under casestories och var gärna med och bidra med en recention under produkterna du handlar för att sprida vidare kärleken.

Vår Mission:

Låta våra kunder upptäcka en ny värld av dofter och doftsättning. Unika, Prisvärda, Estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

Vår Vision

Att vara det självklara valet för varje hem, företag, hotell, Spa & relax, butik, … alla som possitivt vill engagera och optimera upplevelsen av besöken , möten och hemmet.

Vår filosofi

Att erbjuda det vi själva älskar!

Vårt Ledord: 

First Impression last…

Hur vill ni att ert första intryck ska uppfattas?

VÅR HISTORIA-

Florida, Det var här intresset eller passionen kanske är en bättre beskrivning för dofter satte sig.

Florida/Miami är verkligen ett hett ställe mer än bara vädret med influencer världen över, även när det kommer till dofter.  Bara att namnet Florida betyder Flower (blommor) Det var en spansk upptäcks resande vid namn Ponce de León som döpte regionen till La Florida- Flowery Land. Med all rätt. Florida har ett ett helt magiskt tropiskt växtliv och dofter.

USA har kommit väldigt långt med att doftsätta sina hem och är  framgångsrika inom doftmarknadsföring.

Visste du att dofter har en positiv inverkan på humöret. Likväl som att man kan sätta på en bra låt när man vill bli pigg så kan man ha en god doft I sin närhet och dofta sig till positiv energi, ökad koncentration och allmänt välbefinnande.

Du kanske tror att du förstår världen främst genom syn eller ljud, men ditt luksinne är den enda som kommer fullt utvecklad vid födseln. Det är fortfarande det primära sättet som barn definierar världen fram till 10 års ålder, vid vilken tidpunkt slutligen synen tar över. Det är det enda sinnet som är direkt kopplad till amygdala och hippocampus, områden i din hjärna som behandlar känslor och minne. Därför är just doftsinnet så väl kopplat till hur du mår.

 Vi ville ta fram en produkt som både friskar upp inomhusluften vi andas in och samtidigt doftsätta rummet och vårt varumärke Sthlm Fragrance Supplier grundades.  Här erbjuder vi Aroma Diffuser som ger en fräsch inomhusluft kombinerat med doftsättning samt doftoljor av högsta kvalité från Grasse / Frankrike. 

Aroma Diffuser  både skapar en behaglig inomhusluft samt ger ifrån sig en fantastisk frisk doft via våra egna lyxiga parfymoljor från Frankrike.

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta våra dofter och att de har samma inverkan på dig som på oss!

Hälsningar

Joanna Kaneteg /Founder-CEO

DoftBox.se

 

 

Vad våra kunder säger

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor

Moms visas: