Om oss

LIVSSTILSPRODUKTER HOS DOFTBOX.SE

First Impression last...

Vår passion för hur dofter påverkar vår vardag och vårt välbefinnande var grunden för denna e-handel.  Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning. Här kan du handla innovativa Aroma Diffusers / Luftfuktare som bjuder på tidlös design, doft via mist och belysning, väldoftande doftljus, doftpinnar och doftoljor och spännade inrednings detaljer.

För våra medvetna kunder
                                                                   
Vi är grundläggande doft och design driven e-handel med passion för att skapa ett optimal välbefinnande och unik touch i hem som företag. 

Vi erbjuder lyxiga livsstils produkter som passar varje miljö. Varje produkt och leverantör du finner hos oss är noggrant utvalda för att skapa det där första intrycket. Våra kunder kan enkelt kan klicka hem innovativa, spännande produkter i hållbar kvalité och design. Detta ger vårt varumärke ett exklusivt och eftertraktad produktutbud som våra medvetna kunder önskar idag. 

Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftprodukter utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss

Den perfekta atmosfären, definierad av doft.  

I inredaren värld är förmågan att engagera alla sinnen avgörande.

Doftanvändningen i inredning är lika viktigt som syn och beröring eftersom doften i ett rum eller kontor helt och hållet kan förbättra och förstärka inredningen och välbefinnandet.

Mer än bara doft

För oss har det alltid legat i fokus att våra produkter ska attrahera såväl doft sinnet som ögat med estetisk design.

Av denna anledning hittar ni både doft produkter för att skapa den perfekta atmosfären och unika inrednings detaljer som lyfter alla rum. Livsstils produkter för varje tillfälle , rum och säsong och den perfekta gåvan till dig själv eller en kär vän.

Team Doftbox |  Doft-Design-Exklusivitet & Välbefinnande

KUNDLÖFTE-

Vi är kompromisslösa när det gäller kvalité på doft produkterna vi tillhandahåller tillsammans med konkurrent kraftiga priser vilket går hand I hand med vår filosofi att med stolthet endast sälja det vi själva älskar, erbjuda fantastiska doft produkter, smart producerade för att vara med och skapa en vardagslyx i ditt hem eller arbetsplats.

“The nose, it turns out, is the fastest way to the heart.”

Kundlöfte:

Våra kunder kommer först!

Från början har vi arbetat målmedvetet för att ge våra kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service.

Vårt löfte till er är att ge er de bästa upplevelserna inom dofter, väl beskrivna i vår shop. Att vi arbetar så miljö smart vi kan och aldrig tummar på kvalitén på dofterna vi erbjuder. Vi erbjuder snabb support för vi vet hur viktigt det är att få svar på en gång och inte behöva vänta. Vi levererar välmående- för både kropp och själ.

Läs gärna vad våra kunder tycker om produkterna och var gärna med och bidra med en recention under produkterna du handlar för att sprida vidare kärleken.

Vår Mission:

Låta våra kunder upptäcka en ny värld av dofter och doftsättning. Unika, Prisvärda, Estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

Vår Vision

Att vara det självklara valet för varje hem, företag, hotell, Spa & relax, butik, … alla som positivt vill engagera och optimera upplevelsen av besöken , möten och hemmet.

Vår filosofi

Att erbjuda det vi själva älskar!

Vårt Ledord: 

First Impression last…

VÅR HISTORIA-

Florida, Det var här intresset eller passionen kanske är en bättre beskrivning för dofter satte sig.

Florida/Miami är verkligen ett hett ställe mer än bara vädret med influencer världen över, även när det kommer till dofter.  Bara att namnet Florida betyder Flower (blommor) Det var en spansk upptäcks resande vid namn Ponce de León som döpte regionen till La Florida- Flowery Land. Med all rätt. Florida har ett ett helt magiskt tropiskt växtliv och dofter.

Här har man kommit långt med att doftsätta sina hem och är  framgångsrika inom doftmarknadsföring.

Visste du att dofter har en positiv inverkan på humöret. Likväl som att man kan sätta på en bra låt när man vill bli pigg så kan man ha en god doft I sin närhet och dofta sig till positiv energi, ökad koncentration och allmänt välbefinnande.

Du kanske tror att du förstår världen främst genom syn eller ljud, men ditt luksinne är den enda som kommer fullt utvecklad vid födseln. Det är fortfarande det primära sättet som barn definierar världen fram till 10 års ålder, vid vilken tidpunkt slutligen synen tar över. Det är det enda sinnet som är direkt kopplad till amygdala och hippocampus, områden i din hjärna som behandlar känslor och minne. Därför är just doftsinnet så väl kopplat till hur du mår.

Vi saknade en produkt som både friskar upp inomhusluften vi andas in, skapar en fantastisk doft och som dessutom är en vacker inrednings detalj ,och det var så vårt varumärke Sthlm Fragrance Supplier grundades. 

Aroma Diffuser , tidlös design med innovativ funktion för doft och frisk inomhusluft. 

Doftoljor. Exklusiva droppar producerade av vår parfym producent i Grasse / Frankrike. 

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta våra dofter och att de har samma inverkan på dig som på oss!

 

 

Vad våra kunder säger

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: