• Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans 3-5 dagar
  • Säker betalning / Klarna

om oss

LIVSSTILSPRODUKTER HOS DOFTBOX.SE

First Impression last...

Vår passion för hur dofter påverkar vår vardag och vårt välbefinnande var grunden för denna e-handel.  Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning. Här kan du handla innovativa Aroma Diffusers / Luftfuktare som bjuder på tidlös design, doft via mist och belysning, väldoftande doftljus, doftpinnar och doftoljor och spännade inrednings detaljer.

För våra medvetna kunder                                                                  

Vi är grundläggande doft och design driven e-handel med passion för att skapa ett optimal välbefinnande och unik touch i hem som företag. 

Vi erbjuder lyxiga livsstils produkter som passar varje miljö. Varje produkt och leverantör du finner hos oss är noggrant utvalda för att skapa det där första intrycket. Våra kunder kan enkelt kan klicka hem innovativa, spännande produkter i hållbar kvalité och design. Detta ger vårt varumärke ett exklusivt och eftertraktad produktutbud som våra medvetna kunder önskar idag. 

Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftprodukter utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss

Den perfekta atmosfären, definierad av doft.  

I inredaren värld är förmågan att engagera alla sinnen avgörande.

Doftanvändningen i inredning är lika viktigt som syn och beröring eftersom doften i ett rum eller kontor helt och hållet kan förbättra och förstärka inredningen och välbefinnandet.

Mer än bara doft

För oss har det alltid legat i fokus att våra produkter ska attrahera såväl doft sinnet som ögat med estetisk design.

Av denna anledning hittar ni både doft produkter för att skapa den perfekta atmosfären och unika inrednings detaljer som lyfter alla rum. Livsstils produkter för varje tillfälle , rum och säsong och den perfekta gåvan till dig själv eller en kär vän.

 

Team Doftbox |  Doft-Design-Exklusivitet & Välbefinnande

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen