Klarna summer

Doftolja / Parfymolja från Sthlm Fragrance Supplier- Exklusiva droppar med stor effekt!

Makten bakom doftsinnet ! En god doft påverkar dig mer än vad du tror. Att lukta på en god doft har en positiv påverkan på vår sinnestämmning  och skapar ett allmänt välmående. En doft kan skapa ett lyxigt rent intryck, den kan minska stress, öka koncentrationen och allmänt förändra och förädla miljön i ett rum. 

Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva parfymoljor är tillverkade i dofternas mecka Grasse i södra Frankrike och håller högsta kvalité.   Alla dofter i sortimentet är noggrant framtagna för att vi ska kunna erbjuda en doft för varje tillfälle och miljö. Vi utvecklar och tar fram nya dofter regelbundet till vår exklusiva serie tillsammans med vårt parfymhus. Allt för att kunna erbjuda ett stort varierat sortiment till våra medvetna och givevis kräsna kunder. 

Våra kunder är både hem som Spa, hotell, salonger som vill skapa intryck. En doft som skapar det perfekta ” First Impression” och som stannar kvar i minnet långt efter besöket.

Parfymoljor är små droppar med stor effekt. De är hög koncentrerade i flaska, och man behöver endast några droppar av dem i Aroma Diffuser för att få en sofistikerad doft. Hur många droppar parfymolja du bör använda beror på hur mycket doft du önskar. Vår allmäna rekommendation är 1-3 droppar då vissa önskar en mer subtil doft och andra mer. Det bästa med Aroma Diffuser och parfymoljor är att du bestämmer hur mycyket det ska dofta. Det beror även på storleken på utrymmet du önskar doftsätta.  Ett mindre rum får inte tas över av en doft och en större yta behöver mer. 

Parfymoljorna har många användnings områden. De kan användas till varumärkes Aroma Diffuser för att sprida en sofistikerad doft via mist. Till Privat Label doftprodukter som doftljus, doftpinnar, rumsspray eller linnévatten. För att skapa egna doftprodukter som potpuri eller i doftkrus.  De är hög koncentrerade i 10 ml flaskorna, och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt. 

Doftolja / Parfymolja för Scentscaping
Scentscaping innebär att du har olika dofter för olika rum.  Det är rekommederat att du väljer dofter som triggar humör och känslor. Ditt hem har olika dofter för olika syften. Avkopplande och stressreducerande i sovrummet. Lyxig eller hemtrevliga doften i vardagsrummet, inbjudande i hallen osv.

Doftolja / Parfymolja för Doftmarknadsföring
För företag. allt från stora bolag till butiker, salonger, hotel, spa är detta ett krafrfullt verktyg. De väljer en doft som ska möta kunderna, en såkallad First Impression. En doft där beslut ska fattas, en doft för personalens välbefinnande som ger ökat koncentration och agerar upppiggande och en doft för att skapa home away from home osv. 

Sthlm Fragrance Supplier serie av Doftoljor/ Parfymoljor låter dig ta del av denna trend då du kan variera dofterna du älskar i olika rum och syften. .

Till skillnad från våra andra sinnen tolkas inte doft utan går rakt in i den del av hjärnan som behandlar minnen och associationer.   Doften bör associera till rummet företaget, affären eller produkten för att få positiv effekt. Hos oss kan du välja mellan vår serie av färdiga dofter till att vi tar fram unika dofter just för er. 

Doftolja / Parfymolja- Varför kallar vi det två olika saker?
Sthlm Fragrance Supplier serie är Parfymoljor men det kallas vanligvis även enkelt för doftoljor eller aromaoljor så därför har vi valt att kalla dem både och här på vår site.  Våra parfymoljor tillverkas i ett parfymhus i Frankrike och har nästintil samma sammansättning som vanlig parfym men innehåller något mer doftämnen då våra parfymoljor ska sprida doft över ett större område och blandas ut med vatten i din Aroma Diffuser. Parfymoljor är starkare än vanliga doftoljor och du behöver därför endast några droppar av vår exklusiva parfymolja för att sprida en fantastiskt doft över ett större område och håller en väldigt hög kvalite vilket du kan känna på doften. 

Parfymoljor låter oss ta del av en hel upplevelsegalax för våra näsor. De kan erbjuda dofter , blandningar, noter som inte existerar i naturen och låta dig njuta av helt fantastsiska doftsammansättningar.  Parfymoljor är dessutom mindre allergi framkallande än eteriska oljor då tillverknings processen tämjer de allergiframkallande egenskaperna. 

Eteriska oljor tillhör kategorin naturliga dofter och är färdigbildade oljor som kommer från olika växtdelar. Äkta eteriska oljor framställs alltid utan några lösnings medel eller andra substanser och används därför inte på samma sätt för att de ska lukta gott. Är det detta du är ute efter så var nogrann och läs innehållsföretckningen. Äkta eteriska oljor ligger på ett mycket högre pris än parfymoljor eller doftoljor. De framställs antingen genom destillation eller kallpressning . Till skillnad från parfymoljor så varierar eteriska dofterna från skörd till skörd eftersom de är naturliga. Eteriska oljor används inte på samma sätt som parfymoljor som är framtagna för att ge en fantastisk doft utan etersika dofter används ofta inom tex Aroma Terapi och vanligt är att du även han använda dem på huden som inom gealing massage osv. 

Kvalitén är alltid viktigast!
Kvalitet är det absolut viktigaste i en seriösa parfymtillverkningen och faktum är att det finns bra tillverkare och dåliga tillverkare. Billiga doftoljor har ofta en syntetisk doft som lätt kan skapa huvudvärk vilket är raka motsattsen till en lyxig pafymolja. Detta kan du förutspå redan på pris och ursprung.  Dålig kvalite tar bort hela poängen med en doft då den ska generera ett välmående, en speciell känsla eller tillstånd och ska kunna förändra ett helt rum. Sprids en billig syntetisk doft av dålig kvalite spelar det ingen roll vilken doft du köper då den inte kommer göra någon lycklig. Var noggran att se vart din Doftolja eller Parfymolja är producerad då det säger mycket om kvalitén bakom. 

Några exempel på dofter och dess inverkan. Vi erbjuder ett stort urval av fantastiska dofter och kommer att utöka sortimentet under 2018. Du kan kategorisera dofter efter villen effekt du önskar få ut av dem, oavsett hur du använder dem. 

Citrus: 
Välkända för att kunna eliminera oönskad doft såsom matos , rök eller instängda utrymmen. De ger ökat energi och ökad koncentration och en positiv sinnestillstånd. Citrus dofter får oss med andra ord på bättre humör och gör oss gladare. 

Lavendel: 
Erkänt avslappnande doft som är stress reducerande och har en positiv inverkan på humöret. 

Sthlm Fragrance Supplier parfymoljor:

•Doftolja tillverkad I EU 
•Ej testade på djur.
•IFRA certifierad och stöder allas EU regler.

Vi erbjuder unika, prisvärda och estetisk tilltalande produkter för ditt ditt hem och företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Läs mer

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss

Moms visas: