Doftolja / Parfymolja / Eterisk olja - Exklusiva droppar med stor effekt.

The key to happiness, might be right under your nose

En god doft påverkar oss mer än vad vi tror. Att omge sig i ett väldoftande rum , kontor eller butik  har positiv påverkan på vår sinnes stämning  och skapar ett välbefinnande. Du kan med en doft förvandla en hall till en lyxig hotel lobby, framhäva ditt vackra vardagsrum och skapa en lugn avstressande plats till ditt sovrum. 

Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva parfymoljor är tillverkade i världens huvudstad av dofter,  Grasse i södra Frankrike .  Varje doft i kollektionen är noggrant utvalda för att  erbjuda en doft för varje rum, varje tillfälle och miljö. Det är en lång process att ta fram nya dofter och Sthlm Fragrance Supplier lanserar nya dofter ett par gånger per år tillsammans med sitt parfymhus.  Allt för att kunna erbjuda ett stort varierat sortiment till våra medvetna kunder. 

Våra kunder är både hem som Spa, hotell, butiker som vill skapa intryck. En doft som skapar det perfekta ” First Impression” och som stannar kvar i minnet långt efter besöket.

Parfymoljor är små droppar med stor effekt. De är hög koncentrerade i flaska, och man behöver endast några droppar av dem i Aroma Diffuser för att få en sofistikerad doft. Hur många droppar parfym olja du bör använda beror på hur mycket doft du önskar. Vår rekommendation är 1-3 droppar då vissa önskar en mer subtil doft och andra mer. Med Aroma Diffuser och parfymoljor  bestämmer du hur mycket det ska dofta. Det beror även på storleken på utrymmet du önskar doft sätta.  Ett mindre rum får inte tas över av en doft och en större yta behöver mer. 

Parfymoljorna har många användnings områden. De kan användas till Aroma Diffuser för att sprida en långvarig underbar  doft via mist. Till Aroma Lampor och vad du än önskar doft sätta. 

Doftolja / Parfymolja för Scentscaping
Scentscaping innebär att du har olika dofter för olika rum.  Det är rekommenderat att du väljer dofter som triggar humör och känslor. Ditt hem har olika dofter för olika syften. Avkopplande och stress reducerande i sovrummet. Lyxig eller hemtrevlig doft i vardagsrummet, inbjudande i hallen osv.

Doftolja / Parfymolja för Doftmarknadsföring
För företag. allt från stora bolag till butiker, salonger, hotel, spa är detta ett kraftfullt verktyg. De väljer en doft som ska möta kunderna, First Impression. En power doft där beslut ska fattas, en doft för personalens välbefinnande som ger ökat koncentration och agerar upppiggande och en doft för att skapa home away from home. 

Sthlm Fragrance Supplier serie av Doftoljor/ Parfymoljor låter dig ta del av denna trend då du kan variera dofterna du älskar i olika rum och syften. .

Till skillnad från våra andra sinnen tolkas inte doft utan går rakt in i den del av hjärnan som behandlar minnen och associationer.   Doften bör associera till rummet företaget, affären eller produkten för att få positiv effekt. 

Doftolja / Parfymolja- Varför kallar vi det två olika saker?
Sthlm Fragrance Supplier serie är Parfymoljor men det kallas även enkelt för doftoljor eller aromaoljor så därför har vi valt att kalla dem både och här.  Sthlm Fragrance Supplier parfymoljor tillverkas i deras parfymhus i Frankrike och har nästintill samma sammansättning som vanlig parfym men innehåller något mer doftämnen då parfymoljor ska sprida doft över ett större område och blandas ut med vatten i din Aroma Diffuser. Parfymoljor är starkare än vanliga doftoljor och du behöver därför endast några droppar av exklusiva parfymoljor för att sprida en fantastiskt doft över ett större område.  De håller hög  kvalité vilket du kan känna på doften. 

Parfymoljor låter oss ta del av en hel upplevelsegalax för våra näsor. De kan erbjuda dofter , blandningar, noter som inte existerar i naturen och låta dig njuta av helt fantastiska doftsammansättningar.  Parfymoljor är dessutom mindre allergi framkallande än eteriska oljor då tillverknings processen tämjer de allergiframkallande egenskaperna. 

Eteriska oljor tillhör kategorin naturliga dofter och är färdigbildade oljor som kommer från olika växtdelar. Äkta eteriska oljor framställs alltid utan några lösnings medel eller andra substanser och används därför inte på samma sätt för att de ska lukta gott. Är det detta du är ute efter så var noggrann och läs innehålls företeckningen. Äkta eteriska oljor ligger på ett högre pris än parfymoljor eller doftoljor. De framställs antingen genom destillation eller kallpressning . Till skillnad från parfymoljor så varierar eteriska dofterna från skörd till skörd eftersom de är naturliga. Eteriska oljor används inte på samma sätt som parfymoljor som är framtagna för att ge en fantastisk doft utan eteriska dofter används ofta inom tex Aroma Terapi.

Kvalitén är alltid viktigast!
Kvalitet är det absolut viktigaste i en seriösa parfymtillverkningen och faktum är att det finns bra tillverkare och dåliga tillverkare. Billiga doftoljor har ofta en syntetisk doft som lätt kan skapa huvudvärk vilket är raka motsatsen till en lyxig parfym olja. Detta kan du förutspå redan på pris och ursprung.  Dålig kvalité tar bort hela poängen med en doft då den ska generera ett välmående, en speciell känsla eller tillstånd och ska kunna förändra ett helt rum. Sprids en billig syntetisk doft av dålig kvalité spelar det ingen roll vilken doft du köper då den inte kommer göra någon lycklig. Var noggrann att se vart din Doft olja eller Parfym olja är producerad då det säger mycket om kvalitén bakom. 

Några exempel på dofter och dess inverkan. Vi erbjuder ett stort urval av fantastiska dofter och utökar sortimentet sortimentet hela tiden. Du kan kategorisera dofter efter vilken effekt du önskar få ut av dem, oavsett hur du använder dem. 

Citrus: 
Välkända för att kunna eliminera oönskad doft såsom matos , rök eller instängda utrymmen. De ger ökat energi och ökad koncentration och en positiv sinnestillstånd. Citrus dofter får oss med andra ord på bättre humör och gör oss gladare. 

Lavendel: 
Erkänt avslappnande doft som är stress reducerande och har en positiv inverkan på humöret. 

Vi erbjuder unika, prisvärda och estetisk tilltalande produkter för ditt ditt hem och företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: