Aroma Diffuser sprider en fantastisk doft, skapar en frisk inomhusluft med vacker belysning. 

Med tidlös design och innovativ funktion för doft och behaglig inomhusluft erbjuder Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser med tillhörande serie av exklusiva doftoljor.

Via mist sprider Aroma Diffuser en behaglig inomhus luft förenat med doft. I tidlös design och rofylld belysning är Aroma Diffuser lika funktionell som en vacker livsstilsprodukt. 

Den perfekta atmosfären, definierad av doft.  

Alla älskar vi dofter men få vet om vilken kraftfull påverkan dofter ha på oss och hur våra näsor styr våra dagliga känslor och beslut. En god doft skapar en positiv upplevelse, påverkar vårt humör positivt och genererar en övergripande känsla av välbefinnande. 

Doft:  Sprider en långvarig väldoftande mist i hemmet eller arbetet. Välj och variera dofter från kollektionen av exklusiva parfymoljor/ doftoljor, producerade i dofternas mecka Grasse / Frankrike

Frisk luft:  Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft.

Decor: Aroma Diffuser gör det möjligt att kunna slösa på god doft med frisk inomhusluft i en vacker tidlös design.

Addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja från Sthlm Fragrance serie av exklusiva  doftoljor/ parfymoljor i vattenbehållaren och njut i timmar innan vattnet dunstat och Aroma Diffuser stängs av automatisk . 

Ultrasonisk Aroma Diffuser / luftfuktare skapar en mist som sprids genom vibrationer. När vattenmolekylerna delas skickas det ut som fin mist och absorberas i luften som ånga. Processen är både miljövänlig och tyst. Denna diffusionsmetod använder ingen värme, vilket upprätthåller de positiva oljeintegriteten och doftoljans egenskaperna varje gång du använder den.

Förutom att ge en fantastisk doft skapar Aroma Diffuser en behaglig inomhus luft.

Mer än bara doft

Många upplever besvärliga irritationer om luften har lägre fuktighet , som torr mun, torra kliande ögon, näsa och hals och kan uppleva svårare att andas. Då våra kroppar består av 60 % vatten så är det inte konstigt att vi påverkas av torr, instängd inomhus luft.

På vintern när värmen står på för fullt och på sommaren i luftkonditionering torkas luften ut och det finns inte alltid tillfälle för att åtgärda detta genom att vädra in frisk luft.

Aroma Diffuser adderar en touch av stilren design och doft i varje miljö och rum

Aroma Diffuser är framtagen för att passa hemmets alla rum likväl som kontor, Spa, Hotel, för att skapa en frisk väldoftande atmosfär.

Scentsscaping , som är en relativ ny term i Sverige innebär aman varierar olika dofter för olika rum.  Att man väljer dofter till Aroma Diffuser som triggar humör och känslor. Ditt hem har olika rum för olika syften och visst borde det vara självklart att även doften i rummen ska förstärka atmosfären du vill skapa precis som val av färger och inredning . Avkopplande, stressreducerande i sovrummet, en lyxig , sofistikerad doft i vardagsrummet, en välkomnade mild doft av exempelvis Vanilj & Pion i hallen.

För att förstå fördelarna och hur viktiga dofter är tillsammans med behaglig inomhusluft kan vi börja med det faktum att av våra fem sinnen är luktsinnet det starkaste sinnet och även det mest minnesutlösande och påverkar direkt vårt humör och välmående. Detta är en viktig del som kan glömmas bort när man planerar för helhets intrycket.

För företag, allt från stora bolag till butiker, salonger, Spa och givetvis hotel är doft och scentscaping ett kraftfullt verktyg. De väljer en doft  för att möta kunderna , så kallat " First Impression" . En doft där beslut ska tas och en doft för personalens välbefinnande som ger ökat energi och agerar upppiggande. 

Aroma Diffuser låter dig enkelt ta del av denna trend då du kan variera dofter i olika rum och syften. Till skillnad från våra andra sinnen tolkas inte doft utan går direkt till den del av hjärnan som framkallar minnen och associationer. 

Aroma Diffuser användnings områden: 

Medan listan äver möjliga användningsområden för Aroma Diffuser är omfattande så har vi minskat den till (vad vi anser) är några av de bästa anledningarna till att äga en Aroma Diffuser.

Aroma Diffuser är självgående

Tänk dig att öppna dörren till ditt hem, kontoret eller hotel rummet och mötas av en fantastisk sofistikerad doft och frisk inomhusluft.  Med Aroma Diffuser är det enkelt . Sätt igång, låt stå sprid frisk lift och doft via mist och när vattnet har dunstat stängs den automatiskt av. Den håller igång i timmar i taget och eftersom doften prids via mist håller den fräscha doften kvar länge tillsammans med friska inomhusluften. Inget mer oro att ditt hem eller företag inte bjuder in till en fantastisk atmosfär när du väntar gäster eller viktiga kunder. 

Välmående & Hälsa

Användning av dfoft med frisk inomhusluft kan ge en övergripande känsla av välbefinnande och lycka. Aroma Diffuser producerar ånga som absorberas av luften och tillför sedan en behaglig frisk fuktighet till hud och hår. och omgivningen  Ångan har många fördelar för hälsan och ger ett ökat välmående. Aroma Diffuser förenad med doftolja  kan generera en speciell sinnesstämmning.  Precis som att den kan hjälpa dig att slappna av , reducera stess används doft lika väl för att skapa ett energigivande humör med ökad koncentration. Doft och frisk luft kan hjälpa till vid sömnsvårigheter och dämta ett nedstämt sinne. 

Design & Inredning:

I inredaren värld är förmågan att engagera alla sinnen avgörande.

Doftanvändningen i inredning är lika viktigt som syn och beröring eftersom doften i ett rum eller kontor helt och hållet kan förbättra och förstärka inredningen och välbefinnandet.

Vårt mål har varit att det ska attrahera såväl doft sinnet som ögat med estetisk vackra produkter. Med sin unika design med växlande rofylld belysning bjuder Aroma DIffuser på en upplevelse. Ett vackert inrett rum kommer fram optimalt med en lika fantastisk doft som stöder decor och elementen man skapat. 

Skapa en starkare upplevelse och kundlojalitet med Aroma Diffuser

Att doftsätta och addera frisk inomhusluft i sitt kontor, butik, hotel, Spa har bevisligen stor effekt på både personal, besökare som kunder. Forskare erbjuder fascinerande insikter på hur våra näsor leder oss runt, dikterar humör, val och önskemål. Forskare berättar att samma område i hjärnan som behandlar doft också behandlar känslor och beslut. Nästa gång du går in på ett lyxigt hotell, stanna upp och överväg hur mångas dina sinnen som stimuleras av design, belysning, musik och doft. Hotellbranschen utomlands kapitaliserar på luktens förmåga att direkt skapa minnen och framhäva positiva känslor och vända det ögonblicket till en branding möjlighet.

Passar överallt

Vårt sortiment av Aroma Diffuser från Sthlm Fragrance Supplier Aroma DIffuser har både en modern, exklusiv design och ger inte ifrån sig några störande ljud vilket gör dem perfekt att använda på natten.

Om Sthlm Fragrance Supplier

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke, grundat 2016 med visionen att skriva om reglerna för traditionella doftprodukter.

Vår passion och nisch är kvalitativ doft och design och det är denna passion som definierar vårt varumärke.

Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstils produkter för hem och företag med dofter för att skapa intryck.

Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft kombinerat med doft via mist

Fist impression last!

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: