Doftlampor, Doftoljor & Tillbehör

Avantgarde designade doftlampor som ger sofistikerad doft och eliminerar bakterier och oönskad doft.  

De lyxiga katalytiska doftlamporna erhåller ett århundrande av historia och innovation.

Doftlamporna ger både en ökad syrehalt i luften, tar bort bakterier och sprider en sofistikerad doft, allt i ett. Här finner du vårt stora utbud av lyxiga doftlampor, gåvo set, tillhörande doftoljor i fantastiska dofter. De vackra "hattarna" går att byta ut för att förändra utseendet och kommer i silver, svart och guld.

Maison Bergers doftlampor  använder en patenterad katalytisk brännare som vid upphettning till en viss temperatur förbränner  alkoholbaserat flytande bränsle. Denna process släpper ut molekyler i luften som dels tar bort bakterier i luften, oönskade dofter samtidigt som doftlampan frigör doft från eteriska oljor.

Med en historia där första doftlampan togs fram 1889 är detta orginalet och har genom åren samarbetat med stora designers för sin vackra formgivning och parfym mästare från Frankrike för sina dofter. 

Picasso utryckte om just denna doftlampa att det var den " den enda intellegenta doften". Det säger väll en hel del om den vackra historien bakom varumärket. 

Nyhet är Dofta sortiment av Doftlampor och tillhörande olja. 

Doftbox erbjuder unika, prisvärda estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck. 

Fist impression last!

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: