• Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans 3-5 dagar
  • Säker betalning / Klarna

Doftpinnar

 

Läs mer

Doftpinnar från välkända varumärken- Sprider långvarig doft i alla utrymmen.

Doftpinnar, det perfekta valet för utrymmen och rum där du inte önskar ha levande ljus som lätt kan glömmas bort. De sprider en fantastiskt långvarig doft och är mer eller mindre helt underhålls fria. Doftpinnar passar extra bra i rum man kanske inte är ofta, badrum för att både sprida en långvarig ljuvlig doft och ge rummet en snygg inrednings detalj och  sovrummet där man inte vill somna ifrån ett tänt ljus.

Doftpinnarna du hittar hos oss är handplockade från väl utvalda varumärken som både doftar ljuvligt och håller högsta kvalité. Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska uppskatta våra produkter lika mycket som vi gör. Doftpinnar är en vardagslyx som alla kan unna sig. Att erbjuda ett fantastiskt sortiment av doftpinnar utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa är en självklarhet för oss.

Vad är doftpinnar?

Doftpinnarna kan bestå av rotting, vassrör eller annat trä som sätts ner i behållare med doftolja. Doftoljan sugs upp av stickorna och sprider en långvarig fantastisk doft. Dör mindre doftsättning ha bara i ett fåtal doftpinnar och för mer doft ha i samtliga doftpinnar som kommer i paketet.

Alla leverantörer som Doftbox.se erbjuder i sitt sortiment har högsta kvalité på doftoljorna.

Gör så här: Placera pinnarna I oljan och låt stå utan underhåll för att sprida en behaglig doft I rummet. För mer doft kan man vända dem lite då och då. Önskar du mindre doft, använd färre pinnar. Efter öppnad varar oljan i mellan 2-6 mån beroende på luftfuktighet i rummet och eventuella drag.

Den perfekta gå-bort presenten eller till dig själv!

När du handlar doftpinnar hos oss vet du att du får hem en fantastisk produkt. 

Vi erbjuder unika, prisvärda, estetisk tilltalande produkter för ditt hem och företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

First impression last.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen