• Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans 3-5 dagar
  • Säker betalning / Klarna

Voluspa

 

Läs mer

OM VOLUSPA

Tillverkad med passion i Kalifornien "Voluspa är äkta handgjord Kalifornien-lyx. Utsökta dofter, coola, färgglada, återanvändbara behållare som vi designar hemma och perfekt formulerade ljus är ryggraden i vem vi är. Våra ingredienser är sällsynta, hämtade från hela världen och god doftkvalitet. Varje ingrediens bidrar till en exklusivt unik doft som är långt över den för typiska varuhusljus. Det är därför vi har en sådan kult och kändisföljd för våra dofter. Voluspa har aldrig sålt ett ljus som vi inte gjort själva. Detta är ett faktum som vi alltid har varit stolta över, och inte något som många andra varumärken kan hävda.”

–Traci och Troy Arntsen, skapare av Voluspa

Grundarens berättelse

Voluspa tillverkades för hand med kärlek av hantverkarna och entreprenörerna Traci och Troy Arntsen i deras kök i Kalifornien för nästan 20 år sedan. Voluspa, som var från början krukor, hemgjorda tvålar och fantalsika parfymoljor, är idag en återspegling av konsten, skönheten och kulturen som inspirerar dess grundare på sina resor. Traci ha rn passion för botanik och eteriska oljor i kombination med hennes doftexpertis gör att Voluspa kan blanda proprietära dofter med de finaste ingredienserna hållbart hämtade från världens alla delar. Troys passion för resor, affärskunnighet – och för att aldrig förbise den rätta möjligheten – har positionerat Voluspa som en av de främsta leverantörerna av lyxiga doftljus och kroppsprodukter i världen idag.

Namnet Voluspa har sitt ursprung i en fornnordisk dikt om världens skapelse från kaos. Och som kaoset i köket innebar, skapades stor skönhet ofta av stor passion.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen