KLINTA MASSAGELJUS & HUDVÅRD

Ett hantverk som får människor att må bra!

Klinta erbjuder en unik kollektion av naturens enkla recept tillsammans med Scandinaviskt stilren desig och miljövänligt tänk bakom varje produkt. En ljus och doftserie till både hem och kropp som ger eftertraktad vardagslyx och genuint välmående. 

Klinta & Co är Sveriges mest sålda ljus och vi förstår varför. Deras unika koncept där de erbjuder högkvalitativa, miljövänliga och naturliga massageljus som dessutom är ljuvliga doftljus med ingredienser som är både hållbara och snälla mot naturen. De erbjuder ett brett doft sortiment där vi hittar många nya fantastiska favoriter bland urvalet av doftljus och doftpinnar i olika storlekar. 

Stora massageljuset är Klintas Orginal ljus och även det som är populärast av kollektionen. När ljuset har varit tänt en liten stund och vaxet börjar smälta kan det användas som en ljuvlig massageolja! Bara doppa fingrarna I det vid behov. 

Klintas doftljus och doftpinnar innehåller Inga konserverings medel, parabener, sulfater,  eller animaliska ämnen. Samtliga massageljus följer EU:s strikta direktiv och inga komponenter eller färdiga produkter har testats på djur.

Klintas ljus består av fyra miljövänliga komponenter. Sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med en doftolja eller eterisk olja.

Vi har tillsammans med Klinta handplockat ut deras Bästsäljar- dofter i ett brett sortiment av:

Stora massage ljuset -som har en brinntid på 45 h

Lilla ljuset -som har en brinntid på 18 h

Doftpinnar- 120 ml 

Doftpinnar -50 ml

Rumsspray – NYHET! 

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: