STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

First Impression last…

Vi erbjuder privatpersoner och företag prisvärda, estetiskt tilltalande doftsättnings produkter som Aroma Diffuser och parfymoljor med fantastiska dofter för att skapa intryck. Denna kombination är vår mission och vi kommer inte nöja oss med mindre.

Vi har tagit fram en unik kollektion av Aroma Diffuser och parfymoljor för att fylla en lucka på marknaden för  doft sortiment som är anpassad för såväl hem som företag.

Stockholm Fragrance Suppliers - Aroma Diffuser är både en luftfukare och Aroma Diffuser som via mist ger en behaglig inomhusluft och genom att addera några droppar av vår parfymolja i Aroma Diffuser sprider denna en fantastiskt långvarig frisk och fräsch doft.

Formad som ett glasägg kombinerar denna skönhet både funktion med estetisk inredning detalj. Rummets ögonfångare.  Aroma Diffuser har multipla LED-ljus funktioner och kan sakta växla mellan 7 olika färger.

Framtagen för att passa både hem såväl som företag. Den håller igång i 6-8 h och när vattnet ångat bort stängs den automatiskt av så du behöver aldrig oroa dig för bortglömda tända ljus. Passar perfekt till hemmet, kontoret, hotell, Spa/relax, överallt där du vill tillföra en frisk luft med fantastisk doftsättning.

Aroma Diffuser ger kunderna ett sätt att differensera sig genom att använda doft för att nå sina kunder på en känslomässig nivå, stärka sitt varumärke och öka intäkterna. Fördelarna med att införa en olfaktorisk logotyp är oändliga och kan tillämpas på ett brett spektrum av branscher.

I Sthlm Fragrance Supplier sortiment ingår en kollektion av tre parfymoljor av högsta kvalité från Frankrike.

Meadow Lilly & Cotton Musk No-1 är märkets signaturdoft. En exklusiv lyxig doft som är fullkomligt beroende framkallande.

Lavendel No 2-  Med en doft som för tankarna till Franska Rivieran. Hjälper mot stress, är avkopplande och för allmänt välmående.

Citrongräs No 3- En frisk doft som älskas av alla! Ökar koncentrationen, ger positiv energi och lyfter humöret.

En trio av dyrbara droppar som fyller alla behov.

Läs mer

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
Moms visas: