Klarna summer
Klarna summer

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

Sthlm Fragrance Supplier erbjuder unika, prisvärda, estetiskt tilltalande produkter till hem och företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

Vår affärsidé är att erbjuda ett sortiment av  kvalitativa Aroma Diffuser med doftoljor / Parymoljor,  som förhöjer den totala upplevelsen och kundnöjdheten genom att  sprida en fantastisk långvarig doft samt skapa en frisk inomhusluft. 

Vår vision är att vara det självklara valet i varje hem, för varje företag, Hotell, Spa & relax, Butik, alla som positivt vill engagera och optimera gästernas eller kundernas upplevelse av besöken eller mötet.

Vårt mål har dessutom alltid varit att det ska attrahera såväl doft sinnet som ögat med estetisk vackra produkter.  

Sthlm Fragrance Suppliers Aroma Diffuser kombinerar doft- frisk inomhusluft och rofylld belysning, designat i ett vackert glasägg.  Genom att addera några droppar av vår doftolja, producerad av högsta kvalité från dofternas mecka Grasse / Frankrike  sprider Aroma Diffuser en fantastiskt långvarig frisk och fräsch doft i från 5-10 h.

Aroma Diffusern kombinerar funktion med estetisk tilltalande  inredning detalj. Aroma Diffuser har multipla LED-ljus funktioner och kan rofyllt växla mellan 7 olika färger, stannas på en färg alt stå på utan belysning. 

Den håller igång i 5-10 h och när vattnet ångat bort stängs den automatiskt av så du behöver aldrig oroa dig för att stänga av Aroma Diffuser. Passar perfekt till hemmet, kontoret, hotell, Spa/relax, överallt där du vill tillföra en frisk luft med fantastisk doftsättning.

Aroma Diffuser ger kunderna ett sätt att differensera sig genom att använda doft för att nå sina kunder på en känslomässig nivå, stärka sitt varumärke och öka intäkterna. Fördelarna med att införa en olfaktorisk logotyp är oändliga och kan tillämpas på ett brett spektrum av branscher.

I Sthlm Fragrance Supplier exklusiva sortiment av doftoljor / parfymoljor ingår en kollektion av 12 dofter av högsta kvalité och sortimentet kommer utökas under 2018 med nya dofter för alla sässonger och miljöer. 

First impression last!

Läs mer

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor

Moms visas: