STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke som grundades 2016 för att skriva om reglerna för traditionella doftprodukter. Vår passion och nish är kvalitativ doft och design och det är denna passion som definierar vårt varumärke.  Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag med dofter för att skapa intryck.

För våra medvetna kunder: 

Sthlm Fragrance Supplier är grundläggande doft, design och miljö drivet företag. 

Vår nyckel differentiator ligger på hållbar design och kvalité och är ett hantverk som sträcker sig till de minsta detaljerna såsom funktionalitet, tillverkning och dofttester vilket ger vår  varumärke en exklusiv och eftertraktad kvalitet som våra medvetna kunder önskar idag. 

Våra livsstilsprodukter tilltalar den moderna kunden som ställer höga krav på hållbar design och kvalité . Som i en annars hektiskt livsstil uppskattar produkter för sitt välbefinnande hos ett lokalt förankrat företag. 

Den perfekta atmosfären, definierad av doft.

Vår affärsidé är att erbjuda ett sortiment av  kvalitativa Aroma Diffuser med doftoljor / Parfymoljor,  som förhöjer den totala upplevelsen och väbefinnandet genom att  sprida en fantastisk långvarig doft samt skapa en frisk inomhusluft. 

Nyhet för 2018 är kompletterande doftljus och doftpinnar i seriens mest köpte dofter. 

Vår vision är att vara det självklara valet i varje hem, för varje företag, Hotell, Spa & relax, Butik, alla som positivt vill engagera och optimera gästernas eller kundernas upplevelse av besöken eller mötet.

I Sthlm Fragrance Supplier produkt sortiment ingår innovativa  Aroma Diffuser som kombinerar doft- frisk inomhusluft och rofylld belysning, designat i ett vackert glasägg.  Genom att addera några droppar av vår doftolja sprider Aroma Diffuser en fantastiskt långvarig frisk och fräsch doft i från 5-10 h.

Aroma Diffusern kombinerar funktion med design. Aroma Diffuser har multipla LED-ljus funktioner och kan rofyllt växla mellan olika toner i belysning, stanna på en belysning alt stå på med mist och doft utan belysning. 

När vattnet ångat bort stängs Aroma Diffuser automatiskt av. Passar perfekt till hemmet, kontoret, hotell, Spa/relax, överallt där du vill tillföra en frisk luft med fantastisk doftsättning.

I Sthlm Fragrance Supplier exklusiva sortiment av doftoljor / parfymoljor ingår idag 17 st dofter,  producerade i vårt parfymhus i södra Frankrike / Grasse. varje doft noggrant framtagen för varje rum, miljö och säsong. 

First Impression last!

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: