STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

Sthlm Fragrance Supplier erbjuder unika, prisvärda, estetiskt tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

Vår affärsidé är att erbjuda ett sortiment av  kvalitativa Aroma Diffuser med doftoljor som förhöjer den totala upplevelsen och kundnöjdheten hos företag såväl som privatpersoner och sprider en fantastisk doft samt skapar en frisk inomhusluft. 

Vår vision är att vara det självklara valet i varje hem, för varje företag, Hotell, Spa & relax, Butik, alla som positivt vill engagera och optimera gästernas eller kundernas upplevelse av besöken eller mötet.

Vårt mål har dessutom alltid varit att det ska attrahera såväl doft sinnet som ögat med estetisk vackra produkter.  

Sthlm Fragrance Suppliers Aroma Diffuser kombinerar doft- frisk inomhusluft och rofylld belysning, designat i ett vackert glasägg.  Genom att addera några droppar av vår doftolja, producerad av högsta kvalité från Grasse / Frankrike  sprider Aroma Diffuser en fantastiskt långvarig frisk och fräsch doft i upp till 10 h.

Aroma Diffusern kombinerar funktion med estetisk tilltalande  inredning detalj. Aroma Diffuser har multipla LED-ljus funktioner och kan rofyllt växla mellan 7 olika färger, stannas på en färg alt stå på utan belysning. 

Den håller igång i 7-10 h och när vattnet ångat bort stängs den automatiskt av så du behöver aldrig oroa dig för att stänga av Aroma Diffuser. Passar perfekt till hemmet, kontoret, hotell, Spa/relax, överallt där du vill tillföra en frisk luft med fantastisk doftsättning.

Aroma Diffuser ger kunderna ett sätt att differensera sig genom att använda doft för att nå sina kunder på en känslomässig nivå, stärka sitt varumärke och öka intäkterna. Fördelarna med att införa en olfaktorisk logotyp är oändliga och kan tillämpas på ett brett spektrum av branscher.

I Sthlm Fragrance Supplier sortiment ingår en kollektion av 10 doftoljor av högsta kvalité från Frankrike.

First impression last!

Läs mer

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor

Moms visas: