ESTEBAN PARIS PARFUMS

Estéban doftprodukter är exklusiva skapelser med skyddade formler, mycket lojala parfymer, alltid skapade med en touch av fräckhet och originalitet.

Materialets elegans, detaljens skönhet finns lika mycket i parfymens olfaktoriska signatur som i de dekorativa föremålen som sublimerar den.

Estébans doftprodukter är Franska hantverk kombinerat med kunskap av industriverktyget. Mer än 90 % av produkterna tillverkas i Frankrike med ett urval av ädla material (trä, glas, keramik) för ökad äkthet.

Medveten om att vi bor i en värld där allt är knutet, har miljön alltid varit en viktig del av vår kreativa process. Varje dag respekterar vi naturen och dess resurser. 

Således går vi vidare, guidade av våra åtaganden och övertygelser, för att tillfredsställa dig idag och få dig att drömma imorgon. 35 år är bara en början.

En outtröttlig Storyteller, Jean-Max Estéban, älskade att berätta om hur det företag som namnges efter honom började med kärlek vid första anblicken: en entusiast och utforskare i hjärtat med en ung parfymälskande konstnär.

För att vinna hennes känslor, utformade han fint dekorerade totems som han parfymerade med värdefulla noter. Hans önskan: dela sina känslor med henne och visa henne världens oändliga poesi när den ses från ovan.

Efter en resa till Afrika skapade de Teck & Tonka: en woody-kryddig samling inramad av afrikansk konst, som framkallade minnen av röda smutsspår och trähus genomträngda med kryddor.

Resten av sin historia är markerad av en serie möten och vänskap. Vän och stylist Primrose Bordier, drottningen av färg, prydde snabbt de första samlingarna och övertygade dem om att expandera sina skapelser.

Genom åren har de släpt otalliga samlingar och acceesoarer till dofterna och forrtsatt att sprida sina vingar. Dess poesi-genomträngda parfymaccessories fortsatte att fånga ögonen lika mycket som sinnena.

I mer än 35 år har de genokmm doft berättat sin historia och skapat kopplingar.

Estéban skapar ständigt oemotståndliga parfymer som vilka vi blir knutna eftersom de gör våra liv och hem vackrare.

Läs mer

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Kategorier
Mina sidor
Kundservice
Produkter
Om oss
SvenskaEnglish

Moms visas: