Title Image

OM OSS

Välkommen till DoftBox.se

Vi har skapat Doftbox.se för att kunna erbjuda unika, prisvärda, estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag –  med fantastiska dofter för att skapa intryck. Denna kombination är vår mission och vi kommer inte att nöja oss med mindre.

Vi vill dela med oss av vår passion för dofter med ett sortiment av kvalitativa doftprodukter som luftrenare, doftljus, doftpinnar och doftoljor, handplockade från väl utvalda leverantörer. Vårt mål är att attrahera såväl doftsinnet som ögat genom att erbjuda estetisk vackra produkter. Genom denna affäridé har vi skapat egna varumärket STHLM Fragrance Supplier.  I sortimentet ingår Aroma Diffuser (doftfuktare) med tillhörande lyxiga parfymoljor från Frankrike. Aroma Diffuser både ökar kvalitén på luften du andas in och sprider en ljuvlig mist av din favoritdoft.

Vi är kompromisslösa när det gäller kvalité på doft produkterna vi tillhandahåller tillsammans med konkurrent kraftiga priser vilket går hand I hand med vår filosofi att med stolthet endast sälja det vi själva älskar, erbjuda fantastiska doft produkter, smart producerade för att vara med och skapa en vardagslyx i ditt hem eller arbetsplats.

“The nose, it turns out, is the fastest way to the heart.”

Kundlöfte:

Våra kunder kommer först!

Från början har vi arbetat målmedvetet för att ge våra kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service.

Vårt löfte till er är att ge er de bästa upplevelserna inom dofter, väl beskrivna i vår shop. Att vi arbetar så miljö smart vi kan och aldrig tummar på kvalitén på dofterna vi erbjuder. Vi erbjuder marknadens bästa support för vi vet hur viktigt det är att få svar på en gång och inte behöva vänta. Samtliga av förpackningarna kan ni även spara vid utbrunnet ljus för att kunna använda igen som en vacker skål eller glas. Vi levererar beroendeframkallande välmående- för både kropp och själ.

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss under casestories och var gärna med och bidra med en recention under produkterna du handlar för att sprida vidare kärleken.

Vår Mission:

Låta våra kunder upptäcka en ny värld av dofter och doftsättning. Unika, Prisvärda, Estetisk tilltalande produkter till ditt hem eller företag med fantastiska dofter för att skapa intryck.

Vår Vision

Att vara det självklara valet för varje hem, företag, hotell, ppa & relax, butik, … alla som possitivt vill engagera och optimera upplevelsen av besöken , möten och hemmet.

Vår filosofi

Att erbjuda det vi själva älskar!

Vårt Ledord: 

First Impression last…

First impression last säger man, hur vill ni att ert första intryck ska uppfattas?

Tanken kring Doftbox.se startade redan för många år sedan när vi under många år bodde i USA/Miami. Det var här intresset eller passionen kanske är en bättre beskrivning för dofter satte sig.

Florida/Miami är verkligen ett hett ställe mer än bara vädret med influencer världen över, även när det kommer till dofter.  Bara att namnet Florida betyder Flower (blommor) Det var en spansk upptäcks resande vid namn Ponce de León som döpte regionen till La Florida- Flowery Land. Med all rätt. Florida har ett ett helt magiskt tropiskt växtliv och vilka dofter…
Hur som helst så är landet dessutom fantastiskt på doftsätta sina hem och framgångsrika inom doftmarknadsföring vilket vi kom att älska. Finns det något härligare än att komma in genom dörren till någons hem och slås av en fantastisk doft, eller ännu bättre, i sitt egna hem.

För visste du att dofter har en possitiv inverkan på humöret. Likväl som att man kan sätta på en upbeat låt när man vill bli pigg så kan man ha en doftolja I sin närhet och dofta sig till possitiv energi, ökad concentration och allmät välbefinnande. Sånt gillar vi.

Du kanske tror att du förstår världen främst genom syn eller ljud, men ditt luksinne är den enda som kommer fullt utvecklad vid födseln. Det är fortfarande det primära sättet som barn definierar världen fram till 10 års ålder, vid vilken tidpunkt slutligen synen tar över. Det är det enda sinnet som är direkt kopplad till amygdala och hippocampus, områden i din hjärna som behandlar känslor och minne. Därför är just doftsinnet så väl kopplat till hur du mår.

Väl tillbaka I Sverige samt med lång karriär inom online marknadsföring och försäljning så började tanken att rota sig att vi inte har kommit lika långt I Sverige med doftsättning och vi ville ta fram en produkt som både friskar upp luften vi andas in och samtidigt doftsätta rummet och vårt varumärke Sthlm Fragrance Supplier kom till sin form. Resultatet? Aroma Diffuser som ger en Subtil, jämn och kontinuerlig doft.

Aroma Diffuser som både skapar en behaglig inomhusluft samt ger ifrån sig en fantastisk frisk doft via våra egna lyxiga parfymoljor från Frankrike. I vår serie hittar du tre dofter som fyller tre viktiga uppdrag.

Meadow Lilly & Cotton Musk -No 1, Vår signaturdoft som är en sofistikerad, rent av beronde framkallade doft.

Lavendel-  No 2 som med sin kariktäriska doft hjälper till att lindra stress, bota huvudvärk och har en lugnande effekt.

Citrongräs- No 3– som med sin friska doft av citrus och nyklippt citrongräs hjälper till att öka koncentrationen,har en uppiggande effekt och sprider god energi.

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta våra dofter och att de har samma inverkan på dig som på oss!

Hälsningar

Joanna Kaneteg /Founder-CEO

DoftBox.se

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Älskar alla dofterna och sätter på min Aroma Defuser varje morgon med signaturdoften som är en favorit! Älskar även Klintas härliga massage ljus i Nytvättat.

Sandra Campell Goldman rewievs

Sandra Cambell Goldman

Kund

Äntligen har jag min egen Aroma Diffuser som sprider en lyxig doft i mitt hem! Älskar att se den växla harmoniskt mellan de olika vackra färgerna!

Caroline Wessberg

Kund

Visste inte att jag hade saknat en luftfuktare fören jag fick leveransen. En på kontoret och en hemma. De går varma och ibland med en diskret doft från en doftolja

Annelie Östling

Relationskonsulten

Älskar Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser med deras signaturdoft. Det doftar ljuvligt & ger en alldeles underbar atmosfär i mitt hem!

Marie Silvertun

Kund

Fantastisk aroma diffuser! Vi har en på kontoret och den är underbar 🙂 Citrongräs är bästa doften!

Katarina Saglind

HR

Äntligen har jag min egen Aroma Diffuser som sprider en lyxig doft i mitt hem! Älskar att se den växla harmoniskt mellan de olika vackra färgerna!

Caroline Wessberg

Kund

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor.

a

Misha Brighton

Marketing Manager

Fantastisk aroma diffuser! Vi har en på kontoret och den är underbar 🙂 Citrongräs är bästa doften!

Katarina Saglind

HR

Fantastisk aroma diffuser! Vi har en på kontoret och den är underbar 🙂 Citrongräs är bästa doften!

Katarina Saglind

HR

Visste inte att jag hade saknat en luftfuktare fören jag fick leveransen. En på kontoret och en hemma. De går varma och ibland med en diskret doft från en doftolja

Anneli Östling

terapeut

I love their Aroma Diffuser, fast delivery and super friendly customer support.

Jen

Customer
You don't have permission to register