Precious Tassel | NYHET

Precious Tassel | NYHET

Precious Tassel. 

Doft: Mathilde M’s Fleur de Coton (bomullsblomma) och Mathilde M’s Fleur de Coton (Rispuder)

Lika vacker inrednings detalj som att de ger en ljuvlig doft från Grasse Frankrike.  Precious Tassel är en doftsatt Tofs som passar utmärkt att hänga i rum som sovrummet, badrummet eller varför inte walk in closet. 

  • Doftsatt dekorativ tofs
  • ​Storlek: 5,5 cm x 30 cm

Mathilde M. Paris är välkända för sina fantastska dofter och unika design.

Precious tassel är en lika del dekorativ inrednings detalj som att den ger en ljuvlig doft.

Denna doftsatta tofs passar utmärkt i rum och utrymmen som sovrummet, badrummet, garderoben eller vilket rum du önskar ge en chic doftsatt detalj.

Precious Tassel kommer inslaget i en vackert kartong och är en utmärkt gåva till doftfantasten som har allt men garaterat inte denna skönhet. Inrednings detaljen som man inte visste att man inte kan leva utan förrän man har provat den. 

Om Mathilde M. Paris

Mathilde M står för de goda och förfinade dofterna och skänker  elegans, charm och poesi till ditt hem i en tidlös klassisk chic stil.

Mathilde M. hämtar sin inspiration från det historiska franska arvet av slott och bostäder från 1800-talet. De återanvänder traditionen och gammal kunskap av Franska hantverk tillsammans med de senaste innovationerna.

Parfymerna och dofterna skapas i nära samarbete med Master-Perfumers som ligger i Grasse, världens huvudstad för parfym i södra Frankrike. Dofterna är rika och komplexa och utarbetas från en noggrant utformad blandning av olika essenser.

Mathilde M. kollektion är skapade med passion och entusiasm av deras inhemska team av designers i Mâcon, Bourgogne, Frankrike.

Alla skapelser är exklusiva och registrerade.2019-03-05


Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: