Maison Berger Paris Doftlampor med dofter och tillbehör- Nyhet hos Doftbox.se

Maison Berger Paris Doftlampor med dofter och tillbehör- Nyhet hos Doftbox.se

Vi är glada över att presentera Maison Berger Paris avantgarde designade doftlampor som ger sofistikerad doft och eliminerar bakterier och oönskad doft.  

De lyxiga katalytiska doftlamporna från Maison Berger Paris erhåller ett århundrande av historia och innovation.

Doftlamporna ger både en ökad syrehalt i luften, tar bort bakterier och sprider en sofistikerad doft, allt i ett. Här finner du vårt stora utbud av lyxiga doftlampor, gåvo set, tillhörande doftoljor i fantastiska dofter. De vackra "kronorna" går att byta ut för att förändra utseendet och kommer i silver, svart och guld.

Maison Bergers doftlampor  använder en patenterad katalytisk brännare som vid upphettning till en viss temperatur förbränner  alkoholbaserat flytande bränsle. Denna process släpper ut molekyler i luften som dels tar bort bakterier i luften, oönskade dofter samtidigt som doftlampan frigör doft från eteriska oljor.

Med en historia där första doftlampan togs fram 1889 är detta orginalet och har genom åren samarbetat med stora designers för sin vackra formgivning och parfym mästare från Frankrike för sina dofter. 

Picasso utryckte om just denna doftlampa att det var den " den enda intellegenta doften". Det säger väll en hel del om den vackra historien bakom varumärket

Passar lika bra för hemmet som för arbetsplatsen och har lika mycket funktionalitet som att detta är en lyxig inrednings detalj som står ut. 

Dofterna som kommer till doftlamporna är endast anpassade för Maison Berger Paris Doftlampor då de är framtagna med en speciel formula. 

De kommer alla i vackra paket där doftlamporna är inslagna i en sammetspåse. En perfekt gåva till dig själv som till vännen. 

Vi har även färdiga startpaket som innehåller doftlampa, alla tillbehör samt en neutral doft och en doft. 

Se gärna instruktionsfilmen under produkterna i shoppen. 

First impression last!

 2018-02-05


Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: