Durance Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray Doftpåse- Nu hos Doftbox.se

Durance Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray Doftpåse- Nu hos Doftbox.se

Vi är glada att presentera Durance Doftprodukter som nytt varumärke hos Doftbox.se

Durance alla produkterna är doftsatta av parfymmästare från Grasse och innehåller endast naturliga dofter. Durance doftljus och doftpinnar och rumsspray  är inspirerade av den rikligt doftande  provensalska landsbygden. Durance väljer bara de mest värdefulla organiska växterna och råvarorna som troget återspeglar Provenceens skönhet och dofter.

Vi har handplockat vårt sortiment som passar för vinter sässongen 

Durance är äkta hantverk till både doft och design och vi är så glada att kunna dela med oss av dessa härliga produkter till våra medvetna kunder. 

Durance Doftljus

Doftljusen består av ekologiskt sojavax samt antingen doftolja eller eterisk olja och innehåller alltid ha ett minimum av 95% naturliga ingredienser. 

Ljusvekarna har valts av Durance  ljusmästar tillverkare som kan garantera en perfekt spridning av doften. 

Hos oss hittar du , lyssna på dessa: Chocolate Truffle, Soft Caramel och Vanilla. Mmmm

Durance Doftpinnar

Durance doftpinnar  är inspirerade av den rikligt doftande  provensalska landsbygden. Durancei väljer bara de mest värdefulla organiska växterna och råvarorna som troget återspeglar Provenceens skönhet och dofter.

Vi har tagit in dofterna Cranberry vars förpackning är lika fin som den doftar magisk och Vanilla, deras doft du inte kan vara utan. 

Durance Rumsspray

Atmosfären Durance Rumsspray  ger är frisk och fräsh och speglar skönheten i Provence landsbygd till både doft och elegans. Välkända Parfymtillverkare från Grass /Frankrike har designat varje doft i franska sobra toner.

Durance Doftpåse

Doftpåsen Poppy från Durance är otroligt populär av kunderna och är idealisk i utrymmen som garderoben, lådor och skåp för sänglinne, underkläder, handdukar, resväskan, ytterkläder mm, eller varför inte i bilen. Doftpåsen Poppy lämnar en mild ljuvlig doft du inte kan vara utan. Doftpåsen innehåller naturliga korn som är parfymerade2017-12-16


Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: