Doftljus Från Sthlm Fragrance Supplier

Doftljus Från Sthlm Fragrance Supplier

Doftljus | 

Vi är så glada att presentera nytillskott i Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva doftprodukter, Doftljus. 

Sthlm Fragrance Supplier doftljus är  svenskt hantverk till design och produktion med största hänsyn för både miljö och kropp. 

Förpackade i vita hög glansiga glas med guldlock är våra doftljus en lika vacker inrednings detalj som att de tillför en magisk doft. 

Doftljusen kommer i två storlekar, 

245 ml och 300 ml och har en brinntid på ca 40-45 h

Sthlm Fragrance supplier doftprodukter är tillverkade med omsorg för både miljö och kropp och all tillverkning sker för hand i Sverige och inte i fabriker. Kollektionen av  doftljus håller den högsta standard både inom doftkvalitén och brinntid. 

Vårt soyavax innehåller endast naturliga råvaror, det är vegetabiliskt från naturen och fri från paraffin , utan tillsatser och andra kemikalier i en grön och miljövänlig produktion. Naturliga ljus brinner med en klar låga och sotar inte. 

Våra behållare och emballage går att återvinna eller återanvända. 

Parfymoljorna som används är samma parfymoljor som finns i 10 ml flaskor och är producerade i dofternas mecka Grasse / frankrike och håller hög kvalitet.  Den exklusiva doften känns igen i hela serien.  Alla dofter i sortimentet är noggrant framtagna för att vi ska kunna erbjuda en doft för varje rum, miljö och säsong. 

Gör så här:  För att kunna njuta så länge som möjligt av ditt doftljus kan du läsa här hur du bäst sköter om ditt ljus. Tips & Råd

Att tänka på...Lämna aldrig ditt doftljus utan uppsikt. Använd med fördel det tillhörande locket att ställa ditt doftljus på medans det brinner. Det ger extra skydd åt underlaget. 

Happy shopping!2018-07-11


Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: