Aroma Diffuser small

Aroma Diffuser small

Aroma Diffuser Small.

Äntligen är de här En mindre modell av Aroma Diffuser i 4 härliga färger. 

Aroma Diffuser Marble. Aroma Diffuser Wood, Aroma Diffuser White och Aroma Diffuser Black. 

Denna dekorativa och tuffa modell har skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar i vattenbehållaren. Aroma Diffuser förenar Aroma terapi med modern vetenskaplig innovation och du behöver endast ett vägguttag att plugga in den i för att skapa en fantastiskt väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser Small är igång i ca 5 h och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den.

Aroma Diffuser Luftfuktare har multipla LED-ljusfunktioner och kan sakta växla mellan 7 olika vackra färger, ställas in på endast en färg eller stå som den är utan ljus och endast med mist och doft. 

Hur fungerar Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser

Ultrasonisk Aroma Diffuser / luftfuktare skapar en dimma som sprids genom vibrationer. När vattenmolekylerna delas skickas det ut som dimma, det absorberas i luften som ånga. Processen är både miljövänlig och tyst. Denna diffusionsmetod använder ingen värme, vilket upprätthåller de positiva essentiella oljeintegriteten och doftoljans egenskaper.

Aroma Diffuser producerar ånga som absorberas av luften och tillför sedan en behaglig frisk fuktighet till hud, hår. Ångan har många fördelar för hälsan och ger ett ökat välmående.

Passar lika bra i hemmets alla rum för att skapa en krispig atmosfär där ni kan tillsätta er specifika signatur doft eller hitta en ny favoritdoft från Sthlm Fragrance Supplier utbud av parfymoljor. Aroma Diffuser är dessutom ljudlös.

Passar perfekt till alla rum du vill lyfta med fantastisk doft. 

Välj bland Sthlm Fragrance Supplier sortiment av 10 st doftoljor för hitta din favorit. 

 2017-11-05


Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: