Privat Label Dofter

White label doft Bild

WHITE LABEL DOFTLJUS, DOFTPINNAR, RUMSSPRAY

Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray, Doftoljor, Aroma Oljor med ditt varumärke.

Doftbox.se utvecklar och tillverkar tillsammans med partner kvalitativa vackra Private label (White Label) doftprodukter som Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray och Doftoljor utifrån kundens önskemål. 

Privat Label innebär att du får en helt färdig doftprodukt med egen etikett och logotype på produkt och paketering. 

Produkterna vi erbjuder håller både miljötänk och är tillverkade med omsorg utan giftiga kemikalier och utan paraffin , att skona både kropp och miljö. Materialen går både att återvinna och återanvända som vackra koppar och vaser. 

Doftoljorna vi använder kommer från Frankrike/ Grasse . De är IFRA certifierad och stöder EU regler reglementen som krävs samt håller absolut högsta kvalité som är av högsta vikt.

Fördelar

✓ En exklusiv doft produkt utvecklas med ditt egna varumärke på

✓ Välj mellan vårt urval av färdiga doftprodukter och dofter eller skapa er egna signatur doft.

✓ Era kunder förknippar ditt varumärke med en positiv upplevelse och känsla

✓ Till försäljning, giweaways, gåvor, marknadsföring , användnings områdena är många. 

✓ Sinnes marknadsföring med enkel process och framtagning med snabb produktion. 

Doftljus-

Vi producerar kundanpassade doftljus med egna etiketter och er loggotype. Vi har ett urval av ljuskoppar i Classic Clear kollektion med klart genomskinligt glas som är väldigt stilrent eller Black & White som är en sofistikerad serie av höglasiga alt matta glas i svart eller vitt. Addera ett vackert lock i guld eller silver för att fullända designen. Vi har Apotheca glas i mörkbrunt samt sprayade ljuskoppar.  Alla produkter är handgjorda och ej fabrikproducerade. 

Doftpinnar-

Vi erbjuder vackra doftglas med doftpinnar som håller hög kvalité för maximal doftsättning via pinnarna. Vi använder ingen Alkohol baserad grund utan oljebaserad doftolja. Dels för att dofterna ska hålla längre, 120 ml håller i ca 2-3 månader samt ur doftsynpunkt för att slippa en stickig doft. Våra doftoljor är väldigt milda och sprider en långvarig doft. 

Rumsspray-

Rumsspray blir mer och mer populärt.  Du kan få dem med hög förpackning eller en förpackning formad som ett rör. 

Doftolja/ Parfymolja-

Oljorna vi använder är fantastiska doftoljor från Grasse/ Frankrike. De är IFRA Certifierade och följer svensk och EU lagstiftning. Alla oljor är Paraben fria. Vi hjälper er ta fram rätt doft för rätt produkt och ändamål. Citrongräs, Lavendel, Meadow Lily & Cotton Musk, Bamboo, Green Tea, White Tea & Sage , Ocean Breeze är ett urval av alla dofter vi erbjuder. 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om hur processen med att ta fram ett eget doft varumärke går till. 

Privat label doftljus Doftpinnar  Privat label Doftljus Doftpinnar   Privat label doftljus  

EGNA DOFTER

Det räcker inte med att lägga till vilken doft som helst till sin marknadsföring. Doften måste associera till företaget, affären eller produkten för att få positiv effekt. Hos oss kan du välja mellan färdiga dofter till att vi tar fram unika dofter just för er. 

Några exempel på dofter och deras inverkan. Vi erbjuder ett stort urval av fantastiska dofter. 

Meadow Lily & Cotton Musk-

En pudrigt mjuk blommig doft med en kärna av ängellilja, jasmin, vit neroli och iris trä insvept i moln av drömlik muskus, dyrbar bärnsten och slät krämig vanilj. Lyxig och modern doft som beskrivs som beroendeframkallande av våra kunder. 

Lavendel-

Lavendel är en erkänt lugnande doft och hjälper mot bland anna stress, oro, sömnproblem, huvudvärk och nedstämdhet. Den för tankarna medelhavet och Provence med sin fräscha karismatiska doft. Lavendel användes redan under antiken där romarna använde blommorna som parfym och som tillsatts I tvättvattnet. Lavendeloljan, som utvinns ur blommorna, och har många användnings områden. Denna doftolja passar lika bra I hemmet som på kontoret för att minska stress som på Spa, hotel mm för att skapa en trivsam miljö.

Citrongräs- 

En mycket friskt och citrusakig doft som tillhör en rad av väldoftande tropiska gräs (som palmarosa och ingefäragräs). Citrongräs ger energi, positivitet och klarhet. Renar effektivt luften och höjer koncentrationen. Passar utmärkt för att dölja dålig lukt snabbt och effektivt som matos. Citrus har en upppiggande effekt.

Green Tea- 

De svagt söta, uppfriskande och örtkvaliteterna i grönt teblandning påminner om vackra minnen av varma, stjärniga nätter, glittrande smaragdvatten och bländande solnedgångar. Green Tea är en doft som ofta används av hotell som ligger i varmare klimat som Florida och andra tropiska platser. 

White Tea & Sage-

Fräsch och blommig; Ren och modern,  White Tea och Sage är en vinnande  kombination. Sage ger en fantastisk hint av subtil värme till de uppfriskande tonerna av vitt te för att skapa en doft som lyfter alla rum. Denna exotiska sofistikerade blandning är lugnande och lyxig och fungerar väldigt bra i nyare byggnader eftersom den känns så friskt och ren. Det är psykologiskt svårt att replikera en "home away from home" men denna doft lyckas tveklöst. En doft som erbjuder den svagaste viskningen av vitt te och Orienten.

Bamboo-

De fräscha noterna i bamboo passar väldigt på hotell, lobbys, butiker , restauranger genom den rena milda doften. Doften innehåller en mellanton av vilda gräs, jasminblomningar och exotiska detaljer av apelsinblomma och vit orkidé. Efterbehandlingen av vitmusk och bambu vädjar till både män och kvinnor. 

Ocean breeze- 

Den komplexa, berusande doften av havet är som ingen annanstans i världen. Ren, marint, nytvättat och naturlig, som seglar på svarta vindarnas vingar på varma sommardagar och nätter.  Denna doft är passar många då den upplevs så ren och fräsch med moderna toner.  En doft som är idealisk för orter och hotell som ligger längs stränder och vattenfronter.

Vanilj / Pion- 

Är en mild doft med kraftfulla nostalgiska upplevelser Vi måste bara stanna upp ta in doften av denna rena, varma och blommiga doft. Vanilj doft är inte helt enkel då den lätt kan bli syntetisk med detta kombination är en vinnare. Renaste och mest delikata av dofter. Aromen är varm, fräsch, blommig 

Liljekonvalj- 

Svensk sommar i sin renaste doft, En frisk blommig mjuk doft som för oss till vår efterlängtade korta Svenska sommar som inte kan jämföras med någon annan plats i världen. Doften är så precis att det är som en stor bukett av vår älskade Liljekonvalj. En oslagbar doft sammansättning som omedelbart skapar välmående året om. 

Clean Cotton- 

Precis som namnet avslöjar. En fräsch doft av nytvättat. 

Pink Champagne-

Den här doften sprider ett välbehag och glädje. Sofistikerad Sparkeling Rosa Champagne med söt rosa Grapefrukt och ett inslag av vanilj.  

 

    Doftolja Sthlm Fragrance Supplier    White label doft   White label doft

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är passionerade för denna typ av sinnes marknadsföring är stolta över att kunna erbjuda snabb leverans, hög kvalitet och en pålitlig service till alla våra kunder. Våra doftljus är hand tillverkade i Sverige och håller den absolut högsta standarden både inom doftkvalitén och brinntiden.

Alla produkter vi erbjuder som white label dofter är tillverkade med omsorg för hand, utan tillsats av paraffin och av naturliga råvaror som vegetabiliskt vax i tillverkning. Vår filosoft är att göra ett grönt miljövänligt val.

Våra behållare och emballage går att återvinna eller återanvända. Naturliga ljus brinner med en klar låga och sotar inte. 

Hos oss väljer man mellan att skapa helt egna doftljus med en unik doft, eller välja någon av våra färdiga dofter.

Våra kunder idag är allt från hotell till Spa och salonger till företag som vi hjälper att ta fram unika doftprodukter till. Vi tar fram allt från doftprodukter för försäljning, för giweaway och till events. 

Inget projekt är det andra sig likt och det finns obegränsat med möjligheter hur man kan arbeta med doft i sin marknadsföring eller försäljning. 

Glas behållare

För oss är det lika viktigt att det ska dofta fantastisk som att våra doftprodukter ska vara estetisk tilltalande. Vi kopplar på samtliga sinnen i doftmarknadsföring. 

Vi erbjuder olika kollektioner, samtliga för att passa varje tillfälle och miljö du önskar använda dem för: 

Classic Clear Collection: 

Genomskinligt glas för både doftljus, doftpinnar och rumsspray. Addera ett lock i guld eller silver för att lyfta fram designen. 

Black & White: 

Doftljus och doftpinnar i vackra glas i matt eller höglansigt vitt eller svart glas. Sofisktikerat och lyxig design där du kan välja att addera lock till doftljusen eller top till doftpinnarna i silver eller guld för att höja designen. 

Apoteca Collection: 

Snygg kollektion för både doftljus, doftpinnar och rumsspray i brunt apotekar glas med val av lock i svart eller silver. 

Nyfiken på vad vi kan göra för er? Kontakta oss via mail  med kontaktuppgifter eller ring oss
+ 46 735031 556 så berättar vi mer. 

 

 

Privat label doftljus Doftpinnar   Giweaways Privat label   Privat label dofter  Privat label doftljus

 

 

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor

Moms visas: