Privat Label Dofter

White label doft Bild

WHITE LABEL DOFTLJUS, DOFTPINNAR, RUMSSPRAY

Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray, Doftoljor, Aroma Oljor med ditt varumärke.

Doftbox.se utvecklar och tillverkar tillsammans med partner kvalitativa vackra Private label (White Label) doftprodukter som Doftljus, Doftpinnar, Rumsspray och Doftoljor utifrån kundens önskemål. 

Privat Label innebär att du får en helt färdig doftprodukt med egen etikett och logotype på produkt och paketering. 

Produkterna vi erbjuder håller både miljötänk och är tillverkade med omsorg utan giftiga kemikalier och utan paraffin , att skona både kropp och miljö. Materialen går både att återvinna och återanvända som vackra koppar och vaser. 

Doftoljorna vi använder kommer från Frankrike/ Grasse . De är IFRA certifierad och stöder EU regler reglementen som krävs samt håller absolut högsta kvalité som är av högsta vikt.

Fördelar

✓ En exklusiv doft produkt utvecklas med ditt egna varumärke på

✓ Välj mellan vårt urval av färdiga doftprodukter och dofter eller skapa er egna signatur doft.

✓ Era kunder förknippar ditt varumärke med en positiv upplevelse och känsla

✓ Till försäljning, giweaways, gåvor, marknadsföring , användnings områdena är många. 

✓ Sinnes marknadsföring med enkel process och framtagning med snabb produktion. 

Doftljus-

Vi producerar kundanpassade doftljus med egna etiketter och er loggotype. Vi har ett urval av ljuskoppar i Classic Clear kollektion med klart genomskinligt glas som är väldigt stilrent eller Black & White som är en sofistikerad serie av höglasiga alt matta glas i svart eller vitt. Addera ett vackert lock i guld eller silver för att fullända designen. Vi har Apotheca glas i mörkbrunt samt sprayade ljuskoppar.  Alla produkter är handgjorda och ej fabrikproducerade. 

Doftpinnar-

Vi erbjuder vackra doftglas med doftpinnar som håller hög kvalité för maximal doftsättning via pinnarna. Vi använder ingen Alkohol baserad grund utan oljebaserad grund samt parfymolja. Dels för att dofterna ska hålla längre, 120 ml håller i ca 2-3 månader samt ur doftsynpunkt för att slippa en stickig doft. Våra parfymoljoroljor är håller högsta kvalite och sprider en långvarig doft. 

Doftolja/ Parfymolja-

Oljorna vi använder är fantastiska doftoljor från Grasse/ Frankrike. De är IFRA Certifierade och följer svensk och EU lagstiftning. Alla oljor är Paraben fria. Vi hjälper er ta fram rätt doft för rätt produkt och ändamål. Citrongräs, Lavendel, Meadow Lily & Cotton Musk, Bamboo, Green Tea, White Tea & Sage , Ocean Breeze är ett urval av alla dofter vi erbjuder. 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om hur processen med att ta fram ett eget doft varumärke går till. 

Privat label doftljus Doftpinnar        

 

EGNA DOFTER

Det räcker inte med att lägga till vilken doft som helst till sin marknadsföring eller nya kollektion. Doften ska associera till företaget, affären eller produkten för att nå sin största potential och fulla effekt.

Hos oss kan du välja bland ett stort urval av kvalitativa färdiga dofter alternativt tar vi fram helt unika dofter just för er. Vår parfymolja producent finns i dofternas mecka Grasse / Frankrike och håller högsta kvalité och följer EU och Svensk strikta lagstiftning och är IFRA Certifierade så ni kan vara säkra på att få en magisk doftupplevelse. 

Doft och välmående

Alla dofter oavsett vilken typ de är har en stor påverkan på oss och kan förändra en atmosfär i ett rum och bidra till välmående och en positiv sinnesstämning. 

Kvalite viktigast

Kvalitet är viktigast i den seriösa parfymtillverkningen och vi arbetar med välrenommerade producenter så vi kan stå till 100 % för våra produkter.  

Några exempel på rekommenderade dofter och dess inverkan. 

Uppfriskande: 

Skapa en energisk och stimulerande miljö. Dessa dofter är djärva och livliga, perfekt när du vill få människor att lyfta, öka koncentrationen och skapa energi och positivitet. 

Exempel på uppfriskande dofter:

Citrongräs

Oceanbreeze

Tidlöst & Blomster 

De minnesvärda dofterna i en mysig blomsterträdgård kan andas in nytt liv i ett utrymme. Aromatiska och stämningsfulla, dessa dofter skapar en harmoni, perfekt att omge sig kring och stanna kvar i. 

Exempel på Tidlös & Blomster dofter:

Liljekonvalj

Vanilj & Pion

Lyxig och sofistikerad

Bilder av extravagans, rikedom, framgång och lycka kommer upp med denna raffinerade doft.  Ofta använd av lyxiga hotell som önskar förstärka inredningen. Denna dofter skapa ett bestående intryck.

Exempel på lyxig & sofistikerad doft:

White Tea & sage

Passionerat och Sensuell

Lägg en gnista romantik och intensifiera atmosfären genom att använda dofter som är förföriska, överdådiga och oemotståndliga. Dessa dofter får alla som upplever dem att bli förälska

Exempel på passionerade och sensuella dofter:

Meadow Lily & Cotton Musk

Pink Grapefruit

Avkopplande och lugnande

Skapa en miljö som gör det möjligt för en att varva ner och koppla av. Lugnande dofter hjälper lugna själen och öppna sinnen, de hjälper mot stress, nedstämdhet och sömnproblem vilket ofta resulterar i en känsla återställd och uppfylld.

Exempel på avslappnande och lugnande dofter:

Lavender

Lavender Chamomill & Vanilla

Resa & Spa 

Fångar ditt sinne genom att introducera några av de exotiska och fantasifulla elementen från hela världen. Dessa dofter fångar dessa ögonblick för dig till en härlig plats. 

Exempel på Resa & Spa dofter: 

Bamboo

Green Tea

Coconut

Inbjudande 

Vi Skandinaver älskar dofter av nytvättat, varm bomull. Skapar en frisk, ren, inbjudande atmosfär. Påkalla känslor av komfort och vänlighet och skapa en välkomnande miljö.

Exempel på & Inbjudande dofter:

Clean Cotton

Högtider: 

Få tider på året är så förknippat med doft som julen. Du märker en markant ökning i både försäljning,  välmåendet och allmänt trivsel hos kunder som gäster och besökare geom att addera doften av julens kryddor. 

Exempel på Högtids dofter:

Christmas Spice

Parfymolja, Doftolja, Aromaolja eller Eterisk olja - Vad använder vi? 

Vi tar fram samtliga doftoljor efter önskemål från våra kunder, och våra produkter i Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva oljor är parfymoljor. Parfymoljor kallas även doftoljor eller aromaoljor så därför använder vi alla namn här på hemsidan för att anpassa oss efter vad kunderna söker efter.  De påminner om parfym till sammansättningen, men innehåller ofta mer doftämnen eftersom de ska sprida doft över ett större område och ska blandas med vatten till Aroma Diffuser eller med vax och övriga igredienser till doftprodukter som doftljus , doftpinnar, rumsspray eller linnéspray.

Med parfymoljor kan vi få fram helt fantastiska dofter som är som en upplevelsegalax för våra näsor och välmående. Med parfymoljor kan vi få fram ljuvliga noter , ackorder och blandningar och det finns inga begränsningar. 

När ett doftljus eller doftpinnar doftar exotiska frukter, bär (de flesta) bakverk ,drycker eller mat är det parfymoljor/ doftoljor. Eteriska oljor utvinns från naturen och är färdigbildade oljor från olika växtdelar.  De kan alltså omöjligt dofta Pink Champagne eller Nytvättat då detta inte finns i naturen. Eteriska oljor kan du ofta använda på huden även om man alltid ska ha stor respekt för dem då de kan vara mer allergiframkallande än parfymoljor. 

Eteriska oljor är flyktiga oljor och utvinns genom tre grundläggande metoder: destillering, pressning, och ångdestillering. Det är därför 100% naturlig substans i godkända eteriska doftoljor som används i aromaterapi. Priserna på äkta eteriska oljor är mycket höga (ofta mer än $ 1000 per kilo). Därav ser du snabbt skillnad om det är äkta eterisk olja eller inte om en eterisk olja kostar lika mycket som en parfymolja. Sedan är det väldigt stor variation på vilken olja det gäller. Eftersom eteriska dofter är naturliga är oftast inte syftet att de ska dofta fantastisk utan de har andra egenskaper man är ute efter , även om vissa doftar riktigt bra givevis. 

Användning av parfymoljor, doftoljor, Aromaoljor Eterisk olja

Parfymoljor, eller doftoljor är mycket mångsidiga och kan användas på en mängd olika sätt som ovan beskrivet. Du kan givevis även blanda oljorna för att skapa din egen personliga signatur doft.

Doft och välmående

Alla dofter oavsett vilken typ de är har en stor påverkan på oss och kan förändra en atmosfär i ett rum och bidra till välmående och en positiv sinnesstämning. 

Nyfiken på att höra mer om hur vi kan hjälpa er att ta fram den perfekta doften till era nya produkter. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Kontakta oss

 

           

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är passionerade för doft marknadsföring är stolta över att kunna erbjuda snabb leverans, hög kvalitet och en pålitlig service till alla våra kunder. Vår filosofi är att göra en grön och miljövänlig produktion.

Våra doftljus är hand tillverkade i Sverige och håller den högsta standarden både inom doftkvalitén, brinntiden och med omsorg för miljö och kropp.

Doftprodukterna vi erbjuder som privat label är tillverkade med största omsorg för miljön.

Vårt Soyavax innehåller endast naturliga råvaror, det är vegetabiliskt från naturen och fri från paraffin , utan tillsatser och andra kemikalier. 

Alla våra produkter tillverkade med omsorg för både miljö och kropp och all tillverkning sker för hand och inte i fabriker. 

Våra behållare och emballage går att återvinna eller återanvända. Naturliga ljus brinner med en klar låga och sotar inte. 

Miljövänliga doftljus:

Miljövänliga doftljus tillverkas av sojavax eller rapsvax som är vegetabiliska från naturen och är ett betydligt bättre miljöval än paraffin. Paraffin är en biprodukt från petroliumtillverkning. Paraffin är inte bara skadligt för miljön utan väldigt ohälsosamt att andas in. Om alla slutade använda ljus av paraffin skulle det minska våra koldioxidutsläpp motsvarande 15 000 bensindrivna bilar.

Billiga värmeljus eller doftljus innehåller höga halter paraffin. 

När paraffinet blir varmt avges det cancerogena ämnen som bland annat bensen vilket påverkar både växthuseffekten och vår hälsa. 

Forskare har kommit fram till att partiklarna från ljusen även kan öka risken för hjärt- och kärlsjukdomar och ämnet bensen är cancerframkallande.

Extra jobbigt är det för astmatiker och allergiker.

Norska Folkhälsoinstitutet gick 2014 ut med en varning där de liknar bruket av ljusen med passiv rökning. När man blåser ut ljusen frigörs nämligen stora mängder sotpartiklar, hela 350 000 stycken enligt en undersökning, som kan göra att man blir sjuk.

Fakta: https://sv.wikipedia.org/wiki/Bensen

Hos oss väljer man mellan att skapa helt egna doftljus eller doftpinnar med en unik doft, eller välja någon av våra färdiga dofter.

Våra kunder idag är allt från hotell till Spa och salonger till företag som vi hjälper att ta fram unika doftprodukter till. Vi tar fram allt från doftprodukter för försäljning, för giweaway och till events. 

Inget projekt är det andra sig likt och det finns obegränsat med möjligheter hur man kan arbeta med doft i sin marknadsföring eller försäljning. 

 

Nyfiken på vad vi kan göra för er? Kontakta oss via mail  med kontaktuppgifter eller ring oss
+ 46 735031 556 så berättar vi mer. 

 

 

Privat label doftljus Doftpinnar   Giweaways Privat label   Privat label dofter  

VÅRA PRODUKTER

Glas behållare

För oss är det lika viktigt att det ska dofta fantastisk som att våra doftprodukter ska vara estetisk tilltalande. Förmedla en exklusiv touch eller varför inte den populära apotekar glasen. Det är ert varumärke som står i fokus och vi hjälper er att förmedla ert budskap med den perfekta doften tillsammans med den perfekta förpackningen. Vi hjälper er nå fram för att alla sinnen ska tillgodoses i er kollektion och doftmarknadsföring. 

Vi erbjuder olika kollektioner, samtliga för att passa varje tillfälle och miljö du önskar använda dem för: 

Classic Clear Collection: 

Genomskinligt glas för både doftljus, doftpinnar och rumsspray. Addera ett lock i guld eller silver för att lyfta fram designen. 

Black & White: 

Doftljus och doftpinnar i vackra glas i matt eller höglansigt vitt eller svart glas. Sofisktikerat och lyxig design där du kan välja att addera lock till doftljusen eller top till doftpinnarna i silver eller guld för att höja designen. 

Apoteca Collection: 

Snygg kollektion för både doftljus, doftpinnar och rumsspray i brunt apotekar glas med val av lock i svart eller silver. 

Smoky Glas:

Vår nua kollektion i rökigt grått vackert glas. 

Val mellan silver och guld lock finns för de flesta modeller. 

Nyfiken på vad vi kan göra för er? Kontakta oss via mail  med kontaktuppgifter eller ring oss

+ 46 735031 556 så berättar vi mer. 

Privat label doft  Privat label doft  Privat label doft  Privat label doft

 

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: