Doftpinnar

 

Doftpinnar online hos Doftbox.se

 

Doftpinnar är det självklara valet för rum och utrymmen där du alltid önskar ha en fräsch doft hela tiden utan att oroa dig över tända doftljus. Med doftpinnar försvinner inte doften utan de håller normalt i 2-8 månader så det är ett kostads effektivt val dessutom.  Det passar utmärkt i exempelvis badrum och sovrum där man önskar mötas av väldoftande atmosfär. Visste du att du kan bestämma hur mycket det ska dofta genom att ta bort några doftpinnar för mindre doft och använda alla för rikare doft.  Doftpinnar är träpinnar som man sätter i  en vacker behållare med doftolja. Oljan sugs upp av doftpinnar pinnarna sprider en ljuvlig doft i rummet. Vi har valt att endast erbjuda doftpinnar från varumärken som håller högsta kvalite och varken på bekostad på vår miljö eller hälsa.  Kvalitén på doftoljorna är viktiga för att inte få en syntetisk doft som lätt ger en huvudvärk. 

Hos oss hittar du handplockade doftpinnar av högsta kvalité och dofter från leverantörer som Klinta, K. Lundqvist och Victorian 

 

Doftpinnar är den perfekta vardagslyxen att ge bort som en gåva till dig själv eller till en vänn! Uppskattas av alla. 

Vi erbjuder alltid snabb frakt, beställer du innan 14:00 så skickar vi din order samma vardag och du kan alltid delbetala dina varor enkelt och smidigt! Köp nu, betala sen.

 

 

 

Copyright © 2017 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Vanadisvägen 23, 113 46 Stockholm

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
My pages
SvenskaEnglish

Show VAT: