VICTORIAN

Victorian 2 pack XMAS | Doftljus

Lyxig present förpackning med två härliga jul doftljus

Victorian Presentbox XMAS – Denna multibox består av en duo av fantastiska doftljus i kanel och pepparkaka. De kommer i vackra svarta koppar som ligger i en present förpackning som går i vitt svart och guld inslaget i rosett.

Den perfekta gåvan till vinterns festligheter eller som vardagslyx till dig själv.

 Sprider långvarig ljuvlig doft och skålarna behåller du med fördel när ljusen brunnit ur.

Innehåller:

Victorian 2 pack XMAS

Tips: För längre hålltid trimma veken lite då och då.

Victorian lyxiga doftljus kommer i flera härliga dofter. Se fler dofter här.

Victorian Candles - Handlar om dofter.En kollektion av fantastiska doftljus lyxigt förpackade i Viktoriansk stil som passar alla tillfällen, vardagslyx antingen som en gåva till dig själv att njuta av eller till en vän.

Victorian skapar nya dimensioner genom mysterium till vår starkaste känsla samt genom om att våra ögon kan linda varje individuell doft i en fantstisk form av förpackning. Med denna kombination vill Victorian kunna visa inte bara obegränsade sätt att må bra, men också hur man utvecklar kraften dofter.

Kollektioner

Victorian Candles består av fyra kollektioner där vi delar in varje ljus efter doft och utseende. Kollektionerna står för olika dofter, sinnesintryck, assosiationer och känslor som uppstår vid de olika dofterna. Serendipity står för att du ska öppna ditt sinne och hjärta för allt som finns omkring dig. Sense står för att du ska förflytta dig med tiden och hitta det oförändrade i det föränderliga Moko står för en sann familj av dofter som tar det förflutna till nuet. Mollitious står för att de stora rummen och de lyxiga materialen tar över ditt hem.

Doftljus

• Mått: Ø 14 cm, H 7 cm

• Brinntid: 2 x 12h

Produktfakta:

• Färg: Vit

• innehåll: 90 % Soy Vax, 5 % Vegetabilisk vax, 5 % fragrance

• Tillverkade av Svenska Victorian som är välkända för sina lyxiga förpackningarTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: