gtag('config', 'AW-857144698');
VICTORIAN

Maps Berlin | Doftljus

Victorian Maps Berlin –

Lyxigt förpackat doftljus med inspiration från staden med obegränsade möjligheter. En vacker lyxig spegelblank ljuskopp i silver med en guld folierad svartvit etikett med en bit av Berlins karta på framsidan.

Stilfullt på vilken plats du än väljer att ställa det i hemmet och sprider en långvarig fyllig doft.En av Victorians bästsäljande Doftljus.

Topnot

Svarta Vinbär

Basnot

Ambroxan, Patchuli, Trä, Vanilj

Hjärta

Fresia, Majros

Tips: För längre håll tid trimma veken lite då och då.

Victorian lyxiga doftljus kommer i flera härliga dofter. Se fler dofter här.

Victorian Candles - Handlar om dofter.En kollektion av fantastiska doftljus lyxigt förpackade i Viktoriansk stil som passar alla tillfällen, vardagslyx antingen som en gåva till dig själv att njuta av eller till en vän.

Victorian skapar nya dimensioner genom mysterium till vår starkaste känsla samt genom om att våra ögon kan linda varje individuell doft i en fantstisk form av förpackning. Med denna kombination vill Victorian kunna visa inte bara obegränsade sätt att må bra, men också hur man utvecklar kraften dofter.

Kollektioner: 

Victorian Candles består av fyra kollektioner där vi delar in varje ljus efter doft och utseende. Kollektionerna står för olika dofter, sinnesintryck, assosiationer och känslor som uppstår vid de olika dofterna. Serendipity står för att du ska öppna ditt sinne och hjärta för allt som finns omkring dig. Sense står för att du ska förflytta dig med tiden och hitta det oförändrade i det föränderliga Moko står för en sann familj av dofter som tar det förflutna till nuet. Mollitious står för att de stora rummen och de lyxiga materialen tar över ditt hem.

Doftljus

• Mått: Ø 8 cm, H 11cm

• Brinntid: 45 h

Produktfakta:

• Ingår I ljus serien Maps

• innehåll: Vegetabilisk vax och Parrafin

• Tillverkade av Svenska Victorian som är välkända för sina lyxiga förpackningarTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: