VICTORIAN

Candle White Tea & Sage | Doftljus

Doftljus Candle White Tea & Sage -

Ett stilrent vackert doftljus i vit keramik som passar in utmärkt I alla hem eller företag .Fräsch men blommig; Ren och modern, vi tycker att White Tea och Sage är en riktigt vinnande kombination. Sage ger en fantastisk hint av subtil värme till de uppfriskande anteckningarna av vitt te för att skapa en doft som är upprymd.

Topnot

Apelsin

Bergamot

Citron

Ingefära

Lavendel

Ozon

Te

Basnot

Bärnsten

Cederträ

Mysk

Vetiver

Hjärta

Jasmin

Liljekonvalj

Muskatellsalvia

Muskot

Ros

Ylang-Ylang

Tips: För längre hålltid trimma veken lite då och då.

Victorian finns i fler härliga dofter. Se fler dofter här.

Victorian Candles - Handlar om dofter.En kollektion av fantastiska doftljus lyxigt förpackade i Viktoriansk stil som passar alla tillfällen, vardagslyx antingen som en gåva till dig själv att njuta av eller till en vän.

Victorian skapar nya dimensioner genom mysterium till vår starkaste känsla samt genom om att våra ögon kan linda varje individuell doft i en fantstisk form av förpackning. Med denna kombination vill Victorian kunna visa inte bara obegränsade sätt att må bra, men också hur man utvecklar kraften dofter

Kollektioner: 

Victorian Candles består av fyra kollektioner där vi delar in varje ljus efter doft och utseende. Kollektionerna står för olika dofter, sinnesintryck, assosiationer och känslor som uppstår vid de olika dofterna. Serendipity står för att du ska öppna ditt sinne och hjärta för allt som finns omkring dig. Sense står för att du ska förflytta dig med tiden och hitta det oförändrade i det föränderliga Moko står för en sann familj av dofter som tar det förflutna till nuet. Mollitious står för att de stora rummen och de lyxiga materialen tar över ditt hem.

Doftljus

• Mått: Ø 10 cm, H 8 cm

• Brinntid: 45 h

Produktfakta:

• Färg Vit

• innehåll: Vegetabilisk vax

• Tillverkade av Svenska Victorian som är välkända för sina lyxiga förpackningarTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: