gtag('config', 'AW-857144698');
BURN CANCER

Burn Cancer Multibox | Doftljus

En multibox med dofterna Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla.

Victorian Burn Cancer Multibox – Denna multibox består av en trio av samtliga ljus från Burn Cancer serien I mindre storlekar. Ett fantastiskt paket som låter dig prova alla tre ljuvliga dofter och som samtidigt låter 10% av försäljningspriset gå oavkortat till organisationen Ung Cancer. Innehåller tre doftljus i vackra koppar av silver, koppar och guld med texten “Burn Cancer” på framsidan mot vackra färger I bakgrunden. Levereras I en vacker box. Ett lika dekorativt tillskott till hemmet som viktigt bidrag till Ung Cancer. En uppskattad present med en tanke bakom till dig själv eller att ge bort som sprider långvarig ljuvlig doft. Skålarna behåller du med fördel när ljusen brunnit ur.

BURN CANCER

Ett doftljus som stödjer kampen mot cancer genom att 10 procent av försäljningspriset skänks till Ung Cancer. Ung Cancer är en organisation som dagligen jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer.

Innehåller:

Victorian Burn Cancer Copper, Juicy Peach

Victorian Burn Cancer Gold, Magnolia

Victorian Burn Cancer Silver, Grapefruit Vanilla

Topnot

Apelsin, Äpple, Bergamot, Citrus, Grapefrukt, Grönska, Magnolia, Tall, Ylang-Ylang

Basnot

Balsam, Mysk, Sandelträ, Trä, Vanilj, Vetiver

Hjärta

Blommig, Cyklamen, Gardenia, Jordgubb, Ros, Rosenträ, Syrén

Tips: För längre hålltid trimma veken lite då och då.

Victorian lyxiga doftljus kommer i flera härliga dofter. Se fler dofter här.

Victorian Candles - Handlar om dofter.En kollektion av fantastiska doftljus lyxigt förpackade i Viktoriansk stil som passar alla tillfällen, vardagslyx antingen som en gåva till dig själv att njuta av eller till en vän.

Victorian skapar nya dimensioner genom mysterium till vår starkaste känsla samt genom om att våra ögon kan linda varje individuell doft i en fantstisk form av förpackning. Med denna kombination vill Victorian kunna visa inte bara obegränsade sätt att må bra, men också hur man utvecklar kraften dofter.

Kollektioner

Victorian Candles består av fyra kollektioner där vi delar in varje ljus efter doft och utseende. Kollektionerna står för olika dofter, sinnesintryck, assosiationer och känslor som uppstår vid de olika dofterna. Serendipity står för att du ska öppna ditt sinne och hjärta för allt som finns omkring dig. Sense står för att du ska förflytta dig med tiden och hitta det oförändrade i det föränderliga Moko står för en sann familj av dofter som tar det förflutna till nuet. Mollitious står för att de stora rummen och de lyxiga materialen tar över ditt hem.

Doftljus

• Mått: Ø 18 cm, H 8 cm

• Brinntid: 3x 12h

Produktfakta:

• Del av Burn Cancer

• Färg: Silver, Koppar, Guld

• innehåll: 100% Vegetabilisk vax

• innehåll: 10% av försäljningspriset gå oavkortat till organisationen Ung Cancer

• Tillverkade av Svenska Victorian som är välkända för sina lyxiga förpackningarTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Copyright © 2020 | Sthlm Fragrance Supplier AB | Org.nummer: 559106-3978 | Box 6111, 102 32 Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Mina sidor
SvenskaEnglish

Moms visas: